Άστον Βίλα – Έβερτον (preview)

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στην επιστροφή του Κριστιάν Μπεντεκέ στο βασικό σχήμα της Άστον Βίλα, οι «χωριάτες» θέλουν κόντρα στην Έβερτον να επιστρέψουν και πάλι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.



Άστον Βίλα – Έβερτον (preview)

Να δώσει ένα τέλος στην αφλογιστία της ομάδας, με την επιστροφή του Μπεντεκέ, θέλει ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Χαλ και την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 2-0, οι «χωριάτες» στοχεύουν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που «βλέπει» πεντάδα.

Η Έβερτον έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και θέλει να πάρει ακόμα ένα... διπλό μετά από αυτό κόντρα στη Γουέστ Χαμ στις 21/9.

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:

Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον Κριστιάν Μπεντεκέ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε υποστεί στους προσαγωγούς. Ο Βέλγος επιθετικός επέστρεψε στη δράση ως αλλαγή στο ματς της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ.

Εκτός από τον Μπεντεκέ και ο Κλαρκ θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τα «σπιρούνια», λόγω ίωσης.

Οκορέ, Ενζόγκμπια και Γκάρντνερ είναι οι μοναδικοί απόντες για τον Πολ Λάμπερτ εν όψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Έβερτον.

Έβερτον:

Αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου είναι ο αμυντικός της Έβερτον, Τζόνι Χαϊτίνγκα. Ο Ολλανδός διεθνής έχει ενοχλήσεις στους συνδέσμους το ποδιού και η πιθανότητες για να παίξει είναι μοιρασμένες.

Σε αντίθεση με τους Αλκαράθ και Γκίμπσον, ο Στίβεν Πιενάαρ αναμένεται να βρίσκεται στο σχήμα των «ζαχαρωτών».

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Μπακούνα, Φλάαρ, Μπέικερ, Λούνα – Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ, Ντελφ, Βάιμαν, Μπεντεκέ, Αγκμπονλαχόρ

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστάν, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Μπάρι – Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Όσμαν – Λουκάκου