Νόριτς – Κάρντιφ (preview)

Πολύ ζόρικο έχει αποδειχθεί το ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ για τις Νόριτς και Κάρντιφ, που αναμετρώνται στο «Κάροου Ρόουντ» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη ζώνη του υποβιβασμού τα «καναρίνια», μια θέση από πάνω με έναν βαθμό περισσότεροι οι νεοφώτιστοι.



Νόριτς – Κάρντιφ (preview)

Όταν το καλοκαίρι οι Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ και Γκάρι Χούπερ ντύνονταν στα χρώματα της Νόριτς, οι οπαδοί της ομάδας αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου πίστεψαν πως το πρόβλημα του σκοραρίσματος λύθηκε και όλα φάνταζαν ευοίωνα για τη νέα σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο επιθετικοί δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η Νόριτς να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις εφτά πόντους έπειτα από οχτώ ματς.

Ο τεχνικός των «καναρινιών», Κρις Χιούτον, προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο και τονίζει πως και πέρυσι το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την ομάδα, αλλά στο φινάλε, τερμάτισε στην 11η θέση, την καλύτερη της τελευταίας 20είας.

Στην Κάρντιφ, ο Μάλκι Μακάι που τις τελευταίες εβδομάδες πιέστηκε πάρα πολύ και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εσωτερικό του συλλόγου παρά αγωνιστικά, ξέρει πως απολαμβάνει τη στήριξη των οπαδών και του μεγάλου αφεντικού. Επειδή όλα, όμως, έχουν ένα τέλος, θέλει να βάλει ένα τέλος στην… κατρακύλα και να βελτιώσει τη θέση του, με την αντίστοιχη αναρρίχηση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «bluebirds» προέρχονται από την ήττα με σκορ 4-1 από την Τσέλσι, σε ένα παιχνίδι που ενώ προηγήθηκαν, είδαν τον Αζάρ να ισοφαρίζει με ένα γκολ που θα μπορούσε και να μην μετρήσει για τον τρόπο με τον οποίο ο Ετό έκλεψε τη μπάλα από τον πορτιέρο του συλλόγου, Μάρσαλ.

Στη θέση του Ετό, αυτή τη φορά, θα είναι ο Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ, ο οποίος είναι πανέτοιμος έπειτα από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Έτοιμος και ο Ελμάντερ για την ομάδα του Χιούτον.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Κρεγκ Νόουν έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε σε παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Κάρντιφ, την περασμένη Δευτέρα. Ανέτοιμος ακόμα ο Κορνίλιους, που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς (4-2-3-1): Ρούντι – Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον – Φερ, Τετέι – Σνόντγκρας, Χόουσον, Πίλκινγκτον – Φαν Βολφσβίνκελ

Κάρντιφ (4-5-1): Μάρσαλ – Τέοφιλ, Τέρνερ, Κόκερ, Τέιλορ – Μπέλαμι, Γκούναρσον, Μεδέλ, Ματς, Γουίτινγχαμ – Οντεμβίγκι