Σε «κρίση» η Γουέστ Χαμ

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως οδεύει η Γουέστ Χαμ, μετά και την τελευταία έντος έδρας ήττα από τη Γουλβς, που έφερε την γκρίνια στο στρατόπεδο του Τζιαφράνκο Τζόλα. «Θα μείνουμε στην κατηγορία» είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν.



Σε «κρίση» η Γουέστ Χαμ
Η ήττα από τη Γούλβς (3-1), ήταν η πέμπτη συνεχόμενη για τη Γουέστ Χάμ, οι οπαδοί της οποίας ανησυχούν ιδιαίτερα για το μέλλον της ομάδας και μετά το τέλος της αναμέτρησης αποδοκίμασαν έντονα τον Τζόλα. Ο πρόεδρος, Ντέιβιντ Σάλιβαν, σε αντίθεση με το όλο κλίμα που κυριαρχεί στο σύλλογο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν:
 
«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη θέση. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και σκεφτόμαστε τι θα επακολουθήσει. Δεν νομίζω ότι θα υποβιβαστούμε, αν και αυτό το σενάριο είναι το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή» είπε ο Σάλιβαν, ο οποίος όμως δεν θέλησε να σχολιάσει το μέλλον του Τζιανφράνκο Τζόλα στον πάγκο της ομάδας.

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Γουέστ Χάμ ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία ήττα που έφερε «καρδιοχτύπια» στην ομάδα, αφού βρίσκεται στη 17η θέση, τρείς μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Η ομάδα δεν επαιξε καλά. Αναλαμβάνω ε ολοκλήρου την ευθύνη και προσωπικά πονάω γιατί δεν περίμενα μια τέτοια εμφάνιση» τόνισε. 

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο επιθετικός, Κάρλτον Κόουλ, ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδό της ομάδας, ο οποίος εκφραζόταν με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Ιταλό τεχνικό.