Νιούκαστλ – Τσέλσι (preview)

Όλα δουλεύουν… ρολόι στην Τσέλσι, που μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, εις βάρος της Άρσεναλ, ταξίδεψε στο «St. James’ Park» για την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Νιούκαστλ – Τσέλσι (preview)

Σε πολύ θετική τροχιά σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, βρίσκεται η Τσέλσι, που μπορεί απόψε το βράδυ να βρίσκεται και στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ τους ευνοεί, οι «μπλε» του Λονδίνου θα καταλάβουν το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 10 αγωνιστικές. Έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η αρμάδα του «special one» και ετοιμάζεται για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο «St. James’ Park».

Η Νιούκαστλ, θα φιλοξενήσει την Τσέλσι προερχόμενη από μια… καταστροφική εβδομάδα. Αρχικά, ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τη Σάντερλαντ με σκορ 2-1 στο σπουδαίο ντέρμπι του Τάινσαϊντ, ενώ μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε και από το Λιγκ Καπ με την ήττα (2-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι! Μάλιστα, το παιχνίδι κόντρα στους «πολίτες» πήγε στην παράταση, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη κόπωση σε σχέση με τους «μπλε» που έπαιξαν και μια μέρα νωρίτερα με την Άρσεναλ. Ο Άλαν Πάρντιου  θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά για τους παίκτες που θα επιλέξει κόντρα στους «μπλε», από τη στιγμή που εννέα στους 11 που αγωνίστηκαν απέναντι στη Σάντερλαντ, έπαιξαν και κόντρα στη Σίτι.

Ο Στίβεν Τέιλορ, ούτως ή άλλως απουσιάζει, ενώ αμφίβολος είναι και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι για την άμυνα. Πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρεί και τον Πολ Ντουμέτ που τέθηκε νοκ-άουτ. Κανένα πρόβλημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που όμως, θα κάνει πολλές αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στην Άρσεναλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ – Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Γιαγνκά Εμπιβά, Σαντόν – Σισοκό, Τιοτέ, Καμπάιγ – Μπεν Αρφά, Σόλα Αμεόμπι, Ρεμί

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Κόουλ – Λάμπαρντ, Ραμίρεζ – Μάτα, Όσκαρ, Αζάρ - Τόρες