Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους γηπεδούχους για να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τους «κόκκινους διαβόλους» για να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την κορυφή.



Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Οι «κότατζερς» αναζητούν μόλις τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους τη φετινή σεζόν στο «Κρέιβεν Κότατζ», απέναντι σε μία σαφώς δύσκολη αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, βρίσκεται υπό πίεση και θέλει να βάλει ένα τέλος στο μικρό σερί των δύο συνεχόμενων ηττών που τρέχει η ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη πλευρά, παρά το νωχελικό ξεκίνημα που έκανε, στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αρχικά, γύρισε την εις βάρος της κατάσταση στο ματς με τη Στόουκ και πήρε τελικά τη νίκη, ενώ στη συνέχεια συνέτριψε μάλλον εύκολα τη Νόριτς με 4-0 για το Λιγκ Καπ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να πάρει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Φούλαμ για να διατηρήσει ή ακόμα και να μειώσει τη διαφορά των οχτώ βαθμών που έχει από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Αγωνιστικά νέα:

Φούλαμ:

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού, Μπρεντ Χάνγκελαντ, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να μην είναι με το μέρος του.

Απών θα είναι και ο Χιούγκο Ρονταλέγκα, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λέστερ για το Λιγκ Καπ, ενώ στα «πιτς« βρίσκεται και ο Μάθιου Μπριγκς, λόγω ενός τραυματισμού στους προσαγωγούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-2-3-1): Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον – Σίντγουελ, Πάρκερ – Ρουΐς, Μπερμπάτοφ, Κασάμι – Μπεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-4-2): Ντε Χέα – Σμόλινγκ, Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρά – Γιανουζάι, Κάρικ, Κλέβερλι, Καγκάβα – Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.