Στόουκ – Σαουθάμπτον (preview)

Τέλος στην ξέφρενη πορεία που έχει πραγματοποιήσει η Σαουθάμπτον από την έναρξη της σεζόν θέλει να βάλει η Στόουκ, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Συνέχεια στο αήττητο σερί θέλουν να δώσουν οι «Άγιοι».



Στόουκ – Σαουθάμπτον (preview)

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Στόουκ είναι πολλά και οι «πότερς» θέλουν να σπάσουν κόντρα στη Σαουθάμπτον το συγκεκριμένο αρνητικό ρεκόρ.

Το σύνολο του Μαρκ Χιουζ έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς που έχε δώσει, με τελευταία αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με 3-2.

Μεσοβδόμαδα, η Στόουκ πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ με δραματικό τρόπο, κερδίζοντας στα πέναλτι τη Μπέρμιγχαμ.

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον μετρά έξι αγώνες αήττητη, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ σε εννέα παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Άδειο είναι το απουσιολόγιο του Μαρκ Χιουζ για την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο.

Πολύ πιθανό είναι ο Πίτερ Κράουτς να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Μπέγκοβιτς, Κάμερον και Άιρλαντ αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, μιας και απουσίαζαν από το ματς με τη Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ.

Σαουθάμπτον:

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο την Στόουκ.

Οι Στίβεν Ντέιβις και Ντάνιελ Οσβάλντο θα μπορέσουν να προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους, μετά την απουσία τους στο παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ λόγω μικροτραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ (4-5-1): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς – Γουόλτερς, Παλάσιος, Άιρλαντ, Ενζόνζι, Αρναούτοβιτς – Κράουτς

Σαουθάμπτον (4-5-1): Μπόρουτς - Κλάιν, Φόντε, Λόβρεν, Σο – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Νταβίντ, Λαλάνα, Ροντρίγκες – Λάμπερτ