Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς (preview)

Νίκη και μόνο νίκη θα επιδιώξει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νόριτς στο «Etihad», ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να κερδίσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Εκτός ο Τζο Χαρτ μετά τα πολλά λάθη του το τελευταίο διάστημα, σέντρα στις 17:00.



Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς (preview)

Ο Τζο Χαρτ δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί με τον Ματίγια Νάστασιτς και η Μάντσεστερ Σίτι το πλήρωσε, χάνοντας από την Τσέλσι με γκολ του Τόρες σε… νεκρό χρόνο. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τους «πολίτες» στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, κάτι που κάνει τη νίκη κόντρα στη Νόριτς επιτακτική ανάγκη.

Το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στη μπλε πλευρά του Μάντσεστερ.

Με τον Χιλιανό τεχνικό να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Άγγλο πορτέρο και να χρησιμοποιεί τον Κόστελ Παντίλιμον -ο Ρουμάνος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ- κάτω από τα γκολπόστ, οι «πολίτες» θα επιδιώξουν μία νίκη που θα προσφέρει ουσία στο βαθμολογικό κομμάτι, όσο και ηρεμία στις τάξεις τους μετά τις δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, από την Τσέλσι, που προαναφέρθηκε, και την Άστον Βίλα.

Σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά προσφέρει θέαμα τα τελευταία χρόνια (στις τέσσερις αναμετρήσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σημειωθεί 25 γκολ, 6.25 ανά παιχνίδι), η Νόριτς από την πλευρά της θα επιδιώξει ένα μικρό θαύμα για να ξεκολλήσει από τις τρεις τελευταίες θέσεις (αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές), έχοντας ως «όπλο» τις θετικές αναμνήσεις που τις προσέφερε η νίκη με 3-2 την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

Αγωνιστικά νέα:

Εκτός της απουσίας του Τζο Χαρτ για λόγους τακτικής, οι Στέβαν Γιόβετιτς και Χάβι Γκαρθία θα παραμείνουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ για τον ίδιο λόγο και κυρίως για προφύλαξη εν όψει της δύσκολης συνέχειας, στο παιχνίδι δεν θα συμμετάσχει και ο Βινσάν Κομπανί.

Από πλευράς Νόριτς, σίγουρα εκτός θα μείνουν οι Αλεξάντερ Τετέι και Ρίκι φαν Βόλφσβίνκελ με προβλήματα στα πόδια, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ρόμπερτ Σνόντγκρας και Νέιθαν Ρέντμοντ. Οι δύο τελευταίοι θα στελεχώσουν σίγουρα το αρχικό σχήμα, εφόσον κριθούν έτοιμοι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Παντίλιμον – Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Τουρέ, Νάβας, Φερναντίνιο – Σίλβα, Νεγρέδο, Αγουέρο

Νόριτς (4-5-1): Ράντι – Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον – Φερ, Τζόνσον, Σνόντγκρας, Χάουσον, Πίλκινγκτον – Χούπερ