Χαλ – Σάντερλαντ (preview)

Μετά την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η Σάντερλαντ δοκιμάζεται στο «KC Stadium» απέναντι στη Χαλ για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς ήττα εντός έδρας οι νεοφώτιστοι, θετικό αποτέλεσμα μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι μ τη Νιούκαστλ θέλουν οι «μαυρόγατες».



Χαλ – Σάντερλαντ (preview)

Οι «τίγρεις», έχουν καταφέρει να φτάσουν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Το πιο σημαντικό για τους νεοφώτιστους, όμως, είναι πως έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε φρούριο το «KC Stadium», αφού δεν έχουν ηττηθεί ούτε μια φορά μέχρι στιγμής. Όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς, έτσι και στο σημερινό, η ομάδα του Στιβ Μπρους θέλει να αποφύγει το αρνητικό αποτέλεσμα και να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Η Χαλ, προέρχεται από δύο σερί ματς με την Τότεναμ, από την οποία ηττήθηκε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Λιγκ Καπ.

Η Σάντερλαντ, πριν από μια εβδομάδα, πήρε την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας 2-1 της Νιούκαστλ στο σπουδαίο ντέρμπι του Τάινσαϊντ! Μετά την «τεσσάρα» από τη Σουόνσι, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «μαυρόγατων», ο Γκουστάβο Πογιέτ πήρε μεγάλη χαρά και θέλει η ομάδα του να επενδύσει πάνω σε αυτή τη νίκη που πήρε την περασμένη Κυριακή. Το καλό για τους φιλοξενούμενους είναι πως μεσοβδόμαδα δεν είχαν υποχρεώσεις, σε αντίθεση με τη Χαλ που έπαιξε 120 λεπτά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πογιέτ, σίγουρα γνωρίζει πως ενδεχομένως οι αντίπαλοι να εμφανιστούν κουρασμένοι…

Στα αγωνιστικά, ο Άλεξ Μπρουν είναι αμφίβολος για τις «τίγρεις» έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι Αλούκο και Μπράντι θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντάνι Γκρέιαμ κόντρα στην ομάδα που ανήκει.

Η μοναδική… ανησυχία του Πογιέτ, στην αντίπερα όχθη, είναι η φανέλα βασικού που σκέφτεται να δώσει στον Μπορίνι, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο ματς με τη Νιούκαστλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (4-4-2): Χάρπερ – Ροσένιορ, Ντέιβις, Φαγιέ, Φιγκερόα – Ελμοχαμαντί, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μπόιντ – Αλούκο, Σαγκμπό

Σάντερλαντ (4-4-2): Γουέστγουντ – Μπάρντσλεϊ, Κουεγιάρ, Ο’Σέι, Ντοσένα – Λάρσον, Κάτερμολ, Κόλμπακ, Τζόνσον – Φλέτσερ, Άλτιντορ