Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα (preview)

Μέτριο έως... κακό είναι το ξεκίνημα της σεζόν τόσο για την Γουέστ Χαμ όσο και για την Άστον Βίλα που ψάχνουν μία νίκη-ώθηση στο συγκεκριμένο ματς στο οποίο θα παραταχθούν με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.



Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα (preview)

H Γουέστ Χαμ, μετά την επιβλητική νίκη μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», δείχνει βελτίωση. Μπορεί να ηττήθηκε από την Σίτι αλλά έφερε 0-0 με την Σουόνσι εκτός και επικράτησε της Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ και πλέον αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της απέναντι στην Βίλα.

Στην αντίπερα όχθη, η Άστον Βίλα πληρώνει το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεσή της. Δεν έχει βάλει γκολ στα τρία τελευταία της ματς, στα δύο εκ των οποίων έχει χάσει ενώ στο άλλο πήρε την ισοπαλία. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει σε κάθε περίπτωση βαθμούς...

Αγωνιστικά νέα:

Η Γουέστ Χαμ έχει για ένα ακόμα ματς σημαντικά προβλήματα. Ο Μάθιου Τέιλορ είναι εκτός δράσης αφού τραυματίστηκε κόντρα στην Μπέρνλι ενώ οι Πέτριτς και Βαζ Τε θα συνεχίσουν να απουσιάζουν. 

Για την Άστον Βίλα προέκυψε το πρόβλημα με τον Αγκμπονλαχόρ ενώ δεδομένα εκτός δράσης είναι οι Λούνα, Τ. Μπένετ, Οκόρε και Ενζόγκμπια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ (4-3-3): Γιαασκελάινεν – Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, Ρατ – Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν – Ντάουνινγκ, Μόρισον, Κ. Κόουλ

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Μπακουνά, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπέικερ – Γουέστγουν, Ελ Αχμάντι, Ντελφ – Βάιμαν, Κόζακ, Μπεντέκε