«Οχι» στην αλλαγή λένε οι οπαδοί της Χαλ

Τη διαφωνία της  στην πρόθεση του ιδιοκτήτη της Χαλ, Ασέμ Αλάμ, να αλλάξει το όνομα του συλλόγου, εξέφρασε αντιπροσωπεία οπαδών που συναντήθηκε μαζί του. 



«Οχι» στην αλλαγή λένε οι οπαδοί της Χαλ

Αντίθετη με την αλλαγή του ονόματος της Χαλ Σιτι είναι η πλειοψηφία των φίλων του συλλόγου, καθώς η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μετονομαστεί σε Hull City Tigers, ωστόσο πριν πάρει την οριστική απόφαση θα διαπραγματευτεί το θέμα με τους φιλάθλους. 

Ήδη από το καλοκαίρι η διοίκηση δήλωσε με αυτό το όνομα τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ωστόσο ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει το όνομα Χαλ Σιτι.

Παρά το γεγονός ότι η αλλαγή έχει γίνει και στο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, αλλά και στην επίσημη αλληλογραφία του συλλόγου , ο Αλάμ υποσχέθηκε πως αν δεν βεβαιωθεί πως η αλλαγή του ονόματος θα αποφέρει και οικονομικό όφελος δεν θα την πραγματοποιήσει.

«Σας δίνω το λόγο μου. Δεν θα κάνω αλλαγή, αν δεν υπάρξει κέρδος» δήλωσε στους οπαδούς ο αιγυπτιακής καταγωγής ιδιοκτήτης.  

Πάντως οι οπαδοί αν και αναγνωρίζουν ότι η αύξηση των εσόδων είναι σημαντική, τονίζουν πως αυτό δεν θα πρέπει να επιτευχθεί απορρίπτοντας το όνομα που έχει ο σύλλογος εδώ και 109 χρόνια.