«Παγώνουν» οι τιμές στο «Όλντ Τράφορντ»

Μετά τις πολλές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να «παγώσει» τις τιμές στο «Όλντ Τράφορντ», αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν.



«Παγώνουν» οι τιμές στο «Όλντ Τράφορντ»

Ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» έχει παραπονεθεί επανειλημμένα για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων στο «Θέατρο των Ονείρων», αφού από το 2005 που η ιδιοκτησία του μεγάλου συλλόγου άλλαξε χέρια και πήγε σε αυτά των αδελφών Γκλέιζερ, οι τιμές έχουν παρουσιάσει μεγάλη άνοδο. Αυτό επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη θέση των Αμερικανών ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ, αφού ο κόσμος είχε ακόμα ένα κίνητρο για να θελήσει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, έχοντας ήδη ξεκινήσει την εκστρατεία του «μπλε – χρυσού».

Από τη σεζόν 2010-2011 οι τιμές των εισιτηρίων στο «Όλντ Τράφορντ» θα κυμαίνονται ως εξής: τα κανονικά εισιτήρια θα πωλούνται έναντι 27 έως 49 λιρών, για άτομα ηλικίας άνω των 65 χρόνων η τιμή θα είναι η μισή του κανονικού - δηλαδή περίπου 20 λίρες - και τα παιδικά θα κοστίζουν 10 λίρες.