Λίβερπουλ – Φούλαμ (preview)

Οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη για τον Μάρτιν Γιόλ στον πάγκο της Φούλαμ, αφού οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν στο Μέρσεϊσαϊντ για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την Άρσεναλ, θέλουν οι «κόκκινοι».



Λίβερπουλ – Φούλαμ (preview)

Ο Μάρτιν Γιόλ μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν φοβάται το ενδεχόμενο απόλυσης από την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά όσο κι αν θέλει να παραμένει αισιόδοξος, το πρόγραμμα της ομάδας του δεν τον ευνοεί.

Μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ήττα με σκορ 3-1, οι «cottagers» παίζουν στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ που φέτος κάνει πρωταθλητισμό! Αν προσθέσουμε και στο στατιστικό της μόλις μιας νίκης σε 32 επισκέψεις στην έδρα των «κόκκινων», τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσοίωνα για τη Φούλαμ και τον Γιόλ.

Η Λίβερπουλ, με τους Λουίς Σουάρες και Ντάνιελ Στάριτζ να παραδίδουν μαθήματα στην επίθεση, ξέρει πλέον πως μπορεί να διασπάσει ακόμα και τις πιο κλειστές άμυνες. Οι δύο ποδοσφαιριστές, έχουν πετύχει περισσότερα γκολ απ’ όσα μετράει η Φούλαμ στο φετινό πρωτάθλημα και από μόνο του αυτό λέει πολλά. Τόσο για την πορεία της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, όσο και για τους Λονδρέζους.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, πάντως, βρίσκεται στο -5 από την κορυφή μετά την ήττα (2-0) από την Άρσεναλ πριν από μια εβδομάδα και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στα αγωνιστικά, ο Γκλεν Τζόνσον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής και του Χοσέ Ενρίκε στο παιχνίδι. Την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Σάσα Ρίτερ για τη Φούλαμ, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Χάνγκελαντ και Ρουίζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ – Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Σισοκό – Τζέραρντ, Λούκας, Χέντερσον – Σουάρεζ, Στάριτζ, Κουτίνιο

Φούλαμ (4-2-3-1): Στεκέλενμπουργκ – Χιουζ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον – Σίντουελ, Πάρκερ – Κασάμι, Μπερμπάτοφ, Κατσάνικλιτς – Μπεντ