Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ (preview)

Μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες και υποδέχεται για την 11η αγωνιστική την Γουέστ Μπρομ.



Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ (preview)

Οι «μπλε» προέρχονται από τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζονται το «τρίποντο» για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη απώλεια της Άρσεναλ που παίζει με την Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ, πήρε βαθιά «ανάσα» με τη νίκη 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και χωρίς πλέον να «πνίγεται» από το άγχος θα παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αγωνιστικά νέα:

Για την Τσέλσι, ο Φερνάντο Τόρες δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί αφού ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός και στο ματς με την Σάλκε, δεν έχει υποχωρήσει. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αζάρ που είχε… τιμωρηθεί από τον Μουρίνιο επειδή έχασε το διαβατήριό του και άργησε να επιστρέψει από το Παρίσι, θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Από την άλλη, για την Γουέστ Μπρομ θα απουσιάσουν οι Σινκλέρ, Ανελκά, Τζόουνς, Γκέρα και Φόστερ αλλά επιστρέφει στην δράση ο επιθετικός, Βίκτορ Ανιτσέμπε.

Πιθανές συνθέσεις:

Τσέλσι: Τσεχ, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Γουίλιαν, Όσκαρ, Σίρλε, Ετό

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, ‘Ολσον, ΜακΌλεϊ, Ρίτζγουελ, Μουλούμπου, Μόρισον, Μπράντ, Σεσενιό, Αμαλφιτανό, Λονγκ