Σαουθάμπτον - Χαλ (preview)

Η έκπληξη του πρωταθλήματος, Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται την Χαλ η οποία θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και να παραμείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.



Σαουθάμπτον - Χαλ (preview)

Η Σαουθάμπτον μετά το 1-1 με την Στόουκ στο «Μπριτάνια» για το πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Σάντερλαντ για το Λιγκ Καπ. Με 19 πόντους βρίσκεται μαζί με Σίτι και Έβερτον στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει το ματς αυτό προκειμένου να διατηρήσει τις μεγάλες φιλοδοξίες της.

Στην αντίπερα όχθη, η Χαλ έχει καταφέρει να… εγκατασταθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα του πίνακα και την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 1-0 εντός έδρας την Σάντερλαντ, χωρίς όμως να παίξει ιδιαίτερα καλά αν και για ένα ημίχρονο είχε δύο παίκτες παραπάνω στο γήπεδο από τον αντίπαλο που είχε δύο αποβολές.

Αγωνιστικά νέα:

Για την Σαουθάμπτον τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλά καθώς ο Οσβάλντο επιστρέφει και μάλιστα θα είναι στο αρχικό σχήμα ενώ εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Γκούλι ντο Πράντο.

Από την άλλη μεριά, η Χαλ έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο τραυματισμός του Αλούκο προστέθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της απουσίας του Μπράντι που δεν είναι έτοιμος. Εκτός μάχης είναι και ο Τζέιμς Τσέστερ αλλά και ο γκολκίπερ Άλλαν ΜακΓκρέγκορ. Επιστρέφει ο Ντάνι Γκρέιαμ ενώ στην διάθεση του Στιβ Μπρους θα είναι και οι Φαγιέ και Άλεξ Μπρους.

Πιθανές συνθέσεις:

Σαουθάμπτον (4-5-1): Μπόρουτς – Κλάιν, Λόβρεν, Φόντε, Σο – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Γουόρντ-Πρόουζ, Λαλάνα, Ροντρίγκες - Λάμπερτ

Χαλ (4-5-1): Χάρπερ – Ροσενιόρ, Φαγιέ, Ντέιβις, Φιγκερόα – Ελμοχαμάντι, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μπόιντ - Σαγκμπό