Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον (preview)

Nα μην «στραβοπατήσει» απέναντι σε μία ομάδα που μετρά επτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, θέλει η Έβερτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».  



Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον (preview)

Η Κρίστα Πάλας έχει πάρει την... κατρακύλα και δεν λέει να σταματήσει. 9 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια, δίχως προπονητή και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι «αετοί» βρίσκονται ακόμα στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ίαν Χόλογουεϊ, με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Κιθ Μίλεν να μην μπορεί να κάνει πολλά για την ανάκαμψη της ομάδας που «φλερτάρει» από τόσο νωρίς, πολύ έντονα με τον υποβιβασμό.

Στην ακριβώς αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η Έβερτον. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στρογγυλοκάθεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα.

Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν καλή παράδοση στο Λονδίνο, έχοντας νικήσει μόλις δύο από τα 20 παιχνίδια που έχουν δώσει στην πρωτεύουσα, ωστόσο τη φετινή σεζόν «έσπασαν το ρόδι» παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Χωρίς τους αμυντικούς Πάντι ΜακΚάρθι και Τζακ Χαντ θα πρέπει να «ζήσει» για το ματς με την Έβερτον ο υπηρεσιακός προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Κιθ Μίλεν.

Απόντες θα είναι και οι Τζόναθαν Γουίλιαμς και Γλεν Μάρεϊ με προβλήματα σε αστράγαλο και πόδι αντίστοιχα.

Ο Αντλέν Γκεντιουρά αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη δράση μετά από δύο μήνες, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο πλευρά και να τραυματίσει το πνευμόνι του.

Έβερτον:

Με τους γνωστούς απόντες θα παραταχθεί η Έβερτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το ερχόμενο Σάββατο.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον κεντρικό αμυντικό, Αντολίν Αλκαράθ να συμπεριληφθεί στην ομάδα μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε στο έντερο και στο δικέφαλο.

Σε καλό στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του Ντάρον Γκίμπσον, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, απών μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αρούνα Κονέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-5-1): Σπερόνι – Γουάρντ, Γκάμπιντον, Ντελανέι, Μόξεϊ – Μπάναν, Ντιγκατσόι, Πάντσεον, Τζέντινακ, Τόμας – Σαμάκ

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστάν, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Μπάρι – Μιραλάς, Όσμαν, Πιενάαρ – Λουκάκου