Νόριτς – Γουέστ Χαμ (preview)

Είναι ένα από τα κρισιμότερα ματς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Νόριτς και Γουέστ Χαμ κοντράρονται στο «Κάροου Ρόουντ», με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την οποία «φλερτάρουν» και οι δύο.



Νόριτς – Γουέστ Χαμ (preview)

Η Νόριτς βρίσκεται τρίτη από το τέλος με μόλις οχτώ βαθμούς σε 10 παιχνίδια, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει πετύχει μόλις έξι γκολ, την ώρα που έχει δεχθεί 20.

Το 7-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι ένα βαρύ σκορ για τα «καναρίνια» που θέλουν άμεσα να επανακάμψουν, μιας και τρέχουν ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Με μία συγκομιδή 10 βαθμών, βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ενώ η γενικότερη εμφάνισή της από την αρχή της σεζόν δεν πείθει.

Παρόλα αυτά, τα «σφυριά» είναι αήττητα στα τελευταία τρία παιχνίδια, ωστόσο, όπως και η Νόριτς, έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το δυνατό τους σημείο φαίνεται πως είναι η άμυνα, αφού έχουν δεχθεί μόλις οχτώ γκολ στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Νόριτς:

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον ακραίο της Νόριτς, Ρόμπερτ Σνόντγκρας να βρίσκεται στη διάθεση του Κρις Χιούτον για την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, μετά τη διάσειση που είχε υποστεί στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντιθέτως, ο τεχνικός της Νόριτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέιθαν Ρέντμοντ και Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού σε προσαγωγούς και πόδι αντίστοιχα.

Απόντες εδώ και αρκετό καιρό είναι οι Αλεξάντερ Τετέι και Έλιοτ Μπένετ.

Γουέστ Χαμ:

Ο Γουίνστον Ρέιντ αποχώρησε από την προπόνηση της Γουέστ Χαμ με ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αναμένεται να χάσει τον αγώνα κόντρα στη Νόριτς.

Σε αντίθεση με τον Τζέιμς Κόλινς ο οποίος είναι διαθέσιμος, στα «πιτς» παραμένουν οι Κάρολ, Πέτριτς, Τέιλορ, ΜακΚάρτνεϊ και Ντιαρά, με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς (4-1-4-1): Ράντι – Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Μάρτιν Όλσον – Τζόνσον – Γουαιτέικερ, Χάουσον, Φερ, Πίλκινγκτον – Χούπερ

Γουέστ Χαμ (4-2-2-2): Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Ρατ, Κόλισον, Τόμκινς – Ντιαμέ, Ντάουνινγκ – Νομπλ, Μόρισον – Νόλαν, Τζάρβις