Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (preview)

Η Τσέλσι θα πρέπει να αποδείξει πως η διακοπή του πρωταθλήματος της έκανε καλό και επισκέπτεται το «Άπτον Παρκ» για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στη 12η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Δύσκολο έργο για τα «σφυριά» που τα έχουν βρει σκούρα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.



Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (preview)

Αφού κατάφεραν να διατηρήσουν απόρθητο το «κάστρο» τους και να πάρουν την ισοπαλία (2-2) από τη Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν από δυο εβδομάδες, οι «μπλε» του Λονδίνου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Το… διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ήρθε σε σημείο που μόνο να ευνοήσει θα μπορούσε την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και ο «special one» θέλει να παρουσιάσει κάτι πολύ βελτιωμένο στον αγωνιστικό χώρο του «Άπτον Παρκ».

Η Γουέστ Χαμ του Σαμ Άλαρνταϊς πρέπει να κάνει πάρα πολλά για να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να αποφύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις περιπέτειες του πιθανού υποβιβασμού. Με μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, η εικόνα της ομάδα είναι τέτοια που δεν περίμενε κανείς μετά το εμφατικό 3-0 επί της Τότεναμ, στις αρχές του Οκτωβρίου! Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε, αφού έκτοτε έχει δεχθεί δύο «τριάρες», ενώ έχει πάρει και δύο ισοπαλίες.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους Λονδρέζους, καλούνται να αντιμετωπίσουν και την απουσία του Γουίνστον Ριντ που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για πρόβλημα στον αστράγαλο και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης θα είναι μεγάλο. Αμφίβολος ο Ρατ, έτοιμοι ο Ο’Μπράιεν και Κόλινς.

Από την επίθεση της Τσέλσι θα λείψει ξανά ο Φερνάντο Τόρες, ενώ ο Άσλεϊ Κόουλ έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, Ο’Μπράιεν – Ντιαμέ, Νομπλ – Ντάουνινγκ, Νόλαν, Τζο Κόουλ – Μόρισον

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Ραμίρεζ, Λάμπαρντ – Όσκαρ, Αζάρ, Σούρλε - Ετό