Φούλαμ – Σουόνσι (preview)

Aκόμα μια αγωνιστική βρίσκει τον Μάρτιν Γιόλ με την πλάτη στον τοίχο για τη Φούλαμ, η οποία υποδέχεται τη Σουόνσι για τη 12η «στροφή» της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Αγνώριστοι τον τελευταίο καιρό οι «κύκνοι».



Φούλαμ – Σουόνσι (preview)

Φαινομενικά, είναι δύο ομάδες σε κρίση.

Η Φούλαμ, με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού λόγω του μειονεκτήματος στη διαφορά τερμάτων με τη Στόουκ. Ο Μάρτιν Γιόλ βρίσκεται υπό συνεχή πίεση και σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά άντεξε και μετά την «τεσσάρα» από τη Λίβερπουλ. Γνωρίζει, όμως, πως αν έρθει ακόμα ένα τέτοιο απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, ίσως να μην καταφέρει να παραμείνει στον πάγκο των «cottagers».

Η Σουόνσι, έχει μείνει έναν μήνα χωρίς νίκη, αφού την τελευταία φορά που αποχώρησε από γήπεδο έχοντας κατακτήσει και τους τρεις βαθμούς, ήταν στις 19 Οκτωβρίου, με το 4-0 επί της Σάντερλαντ, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Σάντερλαντ των «μαυρόγατων». Πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα είναι ο απολογισμός της ομάδας του Μίκαελ Λάουντρουπ από τα τέλη του περασμένου μήνα, με τον ουαλικό σύλλογο να έχει σχεδόν… κλατάρει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σήμερα, στο «Craven Cottage» θέλουν και οι δύο ομάδες να δείξουν ότι πήραν τις απαραίτητες ανάσες και δούλεψαν σωστά για να κάνουν θετικό come-back στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την Πρέμιερ.

Οι γηπεδούχοι, θα στερηθούν για πέμπτο σερί ματς τον Μπρέντε Χάνγκελαντ που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο, αλλά ο 17χρονος Μούσα Ντεμπελέ διεκδικεί μα θέση στην αποστολή! Εκτός και ο Ντάμιεν Νταφ, τιμωρημένος ο Ρίτερ.

Στη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια της Σουόνσι επιστρέφει στο σημερινό ματς ο Μάικλ Βορμ που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής, στα πιτ παραμένουν οι Μίτσου και Πάμπλο Ερνάντεζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-2-3-1): Στεκέλενμπουργκ – Ζβέροτιτς, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον – Πάρκερ, Σίντουελ – Ντεγιάγκα, Ρουίζ, Κασάμι – Μπερμπάτοφ

Σουόνσι (4-3-3): Βορμ – Ρανχέλ, Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Ντε Γκούζμαν, Μπρίτον, Σέλβεϊ – Ντάιερ, Μπονί, Ράουτλετζ