Νιούκαστλ – Νόριτς (preview)

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ θα αναζητήσει μέσα στο «St. Jame's Park» η Νιούκαστλ κόντρα στη Νόριτς για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Νιούκαστλ – Νόριτς (preview)

Οι «καρακάξες» μετά την ήττα-σοκ από τη Σάντερλαντ στο μεταξύ τους ντέρμπι, στη συνέχεια έδωσαν απαντήσεις με δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Τσέλσι και Τότεναμ.

Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, αυτή τη φορά κόντρα στη Νόριτς, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ένα... άλλο σερί έτρεχε πριν την προηγούμενη αγωνιστική η Νόριτς, ο οποία είχε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, η οποία τελικά ήρθε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Τα «καναρίνια» βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο «St. Jame's Park», γνωρίζοντας ωστόσο τη δυσκολία.

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Με μοναδικό απών τον Ματιέ Ντεμπισί, ο οποίο στην αναμέτρηση με την Τότεναμ συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί, η Νιούκαστλ θα αντιμετωπίσει την Νόριτς.

Ο τεχνικός των «καρακαξών», Άλαν Πάρντιου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς μία τετράδα βασικών παικτών που αποτελείται από τους Κολοτσίνι, Τέιλορ, Ντουμέτ και Γκουτιέρεζ, οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι στα προηγούμενα παιχνίδια, βρίσκονται πλέον στα πλάνα του.

Νόριτς:

Χωρίς τον Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ θα πρέπει να «ζήσει» για το ματς με τη Νιούκαστλ ο Κρις Χιούτον, με τον Ολλανδό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού.

Ο Άντονι Πίλκινγκτον φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο που του στέρησε τη συμμετοχή του στα παιχνίδια της εθνικής Ιρλανδίας.

Γνωστοί απόντες οι Αλεξάντερ Τετέι και Έλιοτ Μπένετ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-4-2): Κρουλ – Ντουμέτ, Κολοτσίνι, Γιανγκά-Εμπιβά, Σαντόν – Σισοκό, Καμπάιγ, Τιοτέ, Γκουφράν – Ρεμί, Αμεόμπι

Νόριτς (4-4-1-1): Ράντι – Μάρτιν, Τέρνερ, Μπένετ, Όλσον – Σνόντγκρας, Χάουσον, Φερ, Πίλκινγκτον – Ελμάντερ – Χούπερ