Χαλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να βυθίσει ακόμα περισσότερο την Κρίσταλ Πάλας στον πάτο της βαθμολογίας, παίρνοντας ταυτόχρονα μία νίκη που θα την πλασάρει στα υψηλά στρώματα του πίνακα, θέλει η Χαλ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο «KC Stadium».



Χαλ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ντέρμπι νεοφώτιστων, αλλά με διαφορετικές «κατευθύνσεις» η κάθε ομάδα, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της Χαλ.

Οι «τίγρεις» δείχνουν χαρακτήρα από την αρχή της σεζόν και έχοντας μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στη 10η θέση μαζί με την Άστον Βίλα και τη Γουέστ Μπρομ.

Η Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται μέχρι στιγμής πως δεν... ταιριάζει την Κρίσταλ Πάλας. Με μόλις τέσσερις βαθμούς σε έντεκα αγώνες και δίχως προπονητή, οι «αετοί» φλερτάρουν από πολύ νωρίς με τον υποβιβασμό.

Η Χαλ θα μπορούσε να είναι μία αντίπαλος από την οποία η Πάλας θα μπορούσε να πάρει κάτι καλό, μίας και γνωρίζονται καλά από την κοινή τους θητεία στην Τσάμπιονσιπ την περυσινή σεζόν, παρόλα αυτά τα πράγματα παραμένουν δύσκολα.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν κανονικά οι Ρόμπι Μπράντι και Άλαν ΜακΓκρέγκορ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στα πλάνα του Στιβ Μπρους για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Μοναδικοί απόντες οι Στέφεν Κουίν και Σονέ Αλουκό με προβλήματα τραυματισμών.

Κρίσταλ Πάλας:

Επιστροφή και για την Κρίσταλ Πάλας, με τον Τζόνι Γουίλιαμς να αναρρώνει πλήρως από τον τραυματισμό στον αστράγαλο και να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Απών ο Γκεντιουρά, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στα πλευρά, στα «πιτς» εδώ και αρκετό καιρό οι Μάρεϊ και Χαντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (5-4-1): Χάρπερ – Ελμοχαμαντί, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Φιγκερόα, Ροσενιόρ – Μέιλερ, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μπόιντ – Σαγκμπό

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Σπερόνι – Γουάρντ, Γκάμπιντον, Ντελανέι, Μόξεϊ – Ντιγκατσόι, Τζέντινακ, Μπάναν – Μπολασιέ, Σαμάκ, Τόμας