Νιούκαστλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θα έχει η Νιούκαστλ, σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ, την οποία υποδέχεται στο «St. Jame's Park».



Νιούκαστλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Έχοντας ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, και μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια, η Νιούκαστλ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά το γεγονός, ότι το ξεκίνημα δεν ήταν και το ιδανικότερο για τις «καρακάξες», πλέον με περίσσια αυτοπεποίθηση, μπορούν να «χτυπήσουν» μία θέση στην τετράδα.

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ έχει ηττηθεί σε μόλις ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχει δώσει και με νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ, θα βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Οι «baggies» μετράνε μόλις μία εκτός έδρας νίκη το 2011 κόντρα στις «καρακάξες», στα τελευταία 35 χρόνια.

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα θα παρατάξει τη Νιούκαστλ ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Ο Ματιέ Ντεμπισί επιστρέφει στη δράση μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί λόγω καρτών.

Γουέστ Μπρομ:

Δύσκολα θα κάνει κάποια αλλαγή ο Στιβ Κλαρκ συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Μπίλι Τζόουνς και ο Σκοτ Σινκλέρ παραμένουν αμφίβολοι, μιας και αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο, την ώρα που ο Μπεν Φόστερ παραμένει εκτός λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-4-2): Κρουλ – Κολοτσίνι, Γιανγκά-Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Καμπάιγ, Τιοτέ, Σισοκό, Γκουφράν – Σόλα Αμεόμπι, Ρεμί

Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Μίχιλ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ – Μουλούμπου, Γιάκομπ – Αμαλφιτανό, Σεσενιό, Μπραντ – Λονγκ