Έβερτον – Στόουκ (preview)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, αντιμετωπίζουν στην Έβερτον τη σημερινή αναμέτρηση με την Στόουκ.



Έβερτον – Στόουκ (preview)

Τα «ζαχαρωτά» θέλουν να ξεπεράσουν αμέσως την απώλεια της νίκης στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις) και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, προτού χαθεί ξανά πολύτιμο έδαφος. Στην προσπάθειά τους αυτή θα απουσιάσει ο τραυματίας Λέιτον Μπέινς, όπως και οι... γνωστοί Γκίμπσον και Κονέ!

Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός πέραν των τριών βαθμών. Η νίκη επί της Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε μεν «ανάσα», όμως η 14η θέση και το -3 από την επικίνδυνη ζώνη δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο Αρναούτοβιτς και ο Χουτ, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Έβερτον έχει το πάνω χέρι στο «Γκούντισον Παρκ», μετρώντας 26 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες, με τελευταία της σεζόν 2011-12 με σκορ 1-0!

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ, Ντεουλοφέου, Μιραλάς, Πίενααρ, Λουκάκου.

-Υπόλοιπη αποστολή: Ρόμπλες, Γέλαβιτς, Χάιτινχα, Νέισμιθ, Όσμαν, Οβιέδο, Αλκαράζ, Χίμπερτ, Στόουνς, Βέλλιος.

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Μουνιέσα, Πίτερς, Εθέρινγκτον, Ενζοζί, Άιρλαντ, Άνταμ, Γουόλτερς, Κράουτς.

-Υπόλοιπη αποστολή: Σόρενσεν, Γουίλσον, Γουίλκινσον, Πέναντ, Παλάσιος, Έντου.