Γουέστ Χαμ - Φούλαμ (preview)

Ματς δίχως αύριο είναι τόσο για τη Γουέστ Χαμ, όσο και για τη Φούλαμ η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Χαμ - Φούλαμ (preview)

Αμφότερες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και αναζητούν εναγωνίως το τρίποντο για να... ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη! Η Γουέστ Χαμ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει, μαζί με το κοινό της, την πρώτη νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχοντας ως οδηγό το περσινό 3-0!

Στον αντίποδα, η πίεση στον Μάρτιν Γιολ έχει αρχίσει να γίνεται ασφυκτική και άπαντες γνωρίζουν ότι η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών είναι επιτακτική για τους «κότατζερς».

Η προϊστορία είναι ελαφρώς υπέρ των «σφυριών», τα οποία μετρούν 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 18 εντός έδρας αναμετρήσεις ενάντια στη Φούλαμ.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, Ο'Μπράιεν, Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν, Μόρισον, Ντάουνινγκ, Μαϊγκά.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Άντριαν, Σπίνγκελ, ΜακΚάρτνι, Τσάμπερς, Τέιλορ, Ντιαρά, Κόλισον, Τζο Κόουλ, Τζάρβις, Κάρλτον Κόουλ, Λι.

Φούλαμ: Στεκέλενμπουργκ, Σβέροτιτς, Χιουζ, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Σίντγουελ, Πάρκερ, Κασάμι, Μπερμπάτοφ, Ρουίζ, Μπεντ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Στόκντειλ, Σεντέρος, Ρίισε, Μπόατενγκ, Χάνγελαντ, Τααράμπ, Ντεμπελέ, Κατσάνικλιτς, Καραγκούνης.