Τσέλσι – Στεάουα (preview)

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, μία καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με τη νίκη που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλό της, είναι το πρώτο ζητούμενο για την Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Στεάουα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.



Τσέλσι – Στεάουα (preview)

Το πρώτο βήμα έχει γίνει και η Τσέλσι βρίσκεται ήδη στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «μπλε» έχουν κάνει το «δύο στα δύο» με την Σάλκε και έχουν κερδίσει τη σημερινή (11/12) αντίπαλό τους στη Ρουμανία, ενώ μετρούν δύο ήττες από τη Βασιλεία.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο θα παρουσιαστεί στο σημερινό παιχνίδι με αρκετές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως είναι αδιάφορο, αφού οι Λονδρέζοι χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλό τους.

Από την άλλη, η Στεάουα ακόμα και με νίκη μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι, θα παραμείνει στην τελευταία θέση.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Με τον Άσλεϊ Κόουλ στο βασικό σχήμα, αλλά και με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο της παιχνίδι, θα παραταχθεί η Τσέλσι κόντρα στη Στεάουα. «Μέσα» και οι Λουίς και Όσκαρ.

Στεάουα:

Μοναδική απουσία για τους Ρουμάνους θα είναι αυτή του Λούτσιαν Φιλίπ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και θα παραμείνει εκτός μέχρι τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς – Μίκελ, Λάμπαρντ – Ντε Μπρούιν, Αζάρ, Μάτα – Ετό

Στεάουα (4-5-1): Ταταρουσάνου – Λατοβλεβίτσι, Στζουκάλα, Γκάρντος, Πρεπελίτα – Τσίπκιου, Τανάσε, Μπουρτσεάνου, Νεάγου, Πόπα – Πιοβακάρι