Αποθέωσε Σαγκμπό ο Μπρους

Παίκτη τοπ επιπέδου χαρακτήρισε τον Γιανίκ Σαγκμπό ο προπονητής του στην Χαλ, Στιβ Μπρους, με αφορμή την εμφάνισή του απέναντι στη Σουόνσι.



Αποθέωσε Σαγκμπό ο Μπρους

Ο Άγγλος τεχνικός δείχνει πως εμπιστεύεται πλήρως τον Ιβοριανό επιθετικό στα τελευταία παιχνίδια, γι’ αυτό άλλωστε του ‘χει δώσει φανέλα βασικού σε επτά σερί ματς. Και παρά το γεγονός πως δεν σκοράρει συχνά (13 συμμετοχές-2 γκολ) δεν διστάζει να πλέξει το εγκώμιο του «νέου» στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Σουόνσι. Οφείλω να το ομολογήσω, έπαιξε σαν πραγματικός παίκτης κλάσης. Οι επιθετικοί κρίνονται από τα γκολ που πετυχαίνουν και θα πρέπει να το βελτιώσει αυτό, αλλά η δουλειά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο με το να ανοίγει χώρους και να κρατάει την μπάλα είναι φανταστικός. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο για κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αν παραμείνει σε αυτό το τέμπο, θα πάει ακόμα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρους.