«Φορτσάρει» για να προλάβει ο Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σκόραρε δυο φορές στο 5-0 της Τσέλσι επί της Πόρτσμουθ το βράδυ της Τετάρτης όμως ένα πρόβλημα στο γόνατό του καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του για την επόμενη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα



«Φορτσάρει» για να προλάβει ο Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός άσος υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο και προπονείται εντατικά για να προλάβει την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και να βοηθήσει την Τσέλσι στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 32χρονος επιθετικός που διανύει την καλύτερη σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας στείλει τη μπάλα στο «πλεκτό» 30 φορές, τονίζει πως αυτό δεν θα έχει καμία αξία, αν οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι δεν πάρουν κάποιο τίτλο.

«Γνωρίζοντας ότι πλέον δεν εκτελώ εγώ τα πέναλτι και έχω χάσει αρκετά παιχνίδια, είναι η καλύτερη σεζόν σε προσωπικό επίπεδο. Όλα αυτά όμως, δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο. Η προσωπική διάκριση είναι απλά ένα μπόνους» δήλωσε ο Ντρογκμπά, ο οποίος εκφράζει την αισιοδοξία του για την κατάσταση του τραυματισμού του: «Πονάει πολύ το γόνατό μου, αλλά πιστεύω θα προλάβω να παίξω».