Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό... παρανομαστή. Προσφάτως απέλυσαν τον προπονητή με τον οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν! Η Τότεναμ με τον Σέργουντ ως... μόνιμο, πλέον, στον πάγκο και η Γουέστ Μπρομ με τον υπηρεσιακό, Ντάουνινγκ «συγκρούονται» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην Boxing Day.



Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα. Με τον Τιμ Σέργουντ να είναι και επίσημα ο νέος προπονητής στην μετά Βίλας-Μπόας εποχή, οι Λονδρέζοι θέλουν να «χτίσουν» ένα σερί νικών που θα τους δώσει μεγαλύτερη ηρεμία, αλλά και αυτοπεποίθηση για την τετράδα.

Την περασμένη αγωνιστική, τα «σπιρούνια» πέρασαν από τη Σαουθάμπτον, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (σκόραρε δις) που επέστρεψε –μετά την φυγή Βίλας-Μπόας, και φυσικά ο 44χρονος Άγγλος κόουτς θα τον διατηρήσει στο σχήμα, μαζί με τον Σολδάδο.

Από την άλλη, οι «baggies». Εξίσου σε μεταβατικό στάδιο μετά την απομάκρυνση του Στιβ Κλαρκ. Βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζονται άμεσα βαθμούς –έστω και σε παιχνίδια ως αουτσάιντερ- προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους. Είναι ενδεικτικό πως η Γουέστ Μπρομ έχει να νικήσει στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 2 Νοεμβρίου! Μάλιστα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει μόλις έναν πόντο(!), αυτόν απέναντι στη Χαλ πριν πέντε μέρες. Στον πάγκο θα είναι ξανά ο υπηρεσιακός, Κιθ Ντάουνινγκ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, απ’ την Τότεναμ θα απουσιάσουν ξανά οι τραυματίες Καμπούλ, Τάουνσεντ και Βερτόγχεν, καθώς και ο τιμωρημένος Παουλίνιο. Αμφίβολος είναι και ο Λένον που τραυματίστηκε απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Στην αντίπερα... όχθη, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, αφού μόνο ο Θορν είναι εκτός, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ανιτσέμπε.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κίρικες, Ρόουζ, Λαμέλα, Ντεμπελέ, Σίγκουρτσον, Έρικσεν, Σολδάδο, Αντεμπαγιόρ

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΆλεϊ, Όλσον, Ρίντγουελ, Μπραντ, Μουλούμπου, Σεσενιόν, Μόρισον, Σινκλέρ, Λονγκ