Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (preview)

Τέλος στην... κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει η Άρσεναλ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σκοντάψει στην έδρα της Γουέστ Χαμ και να δει τη Λίβερπουλ να ξεφεύγει στη «μάχη» της πρώτης θέσης.



Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (preview)

Οι «κανονιέρηδες» επέτρεψαν με τη δική τους ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι να αναρριχηθεί η Λίβερπουλ στην κορυφή και πλέον πρέπει τουλάχιστον στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την αλλαγή του χρόνου, να μην χάσουν εκ νέου έδαφος.

Το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετάξει στα σκουπίδια επτά βαθμούς, στη μάχη της πρώτης θέσης και η απώλεια νέων βαθμών είναι... απαγορευμένη.

Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού τα αποτελέσματα δεν έρχονται και μοιραία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπορεί να πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ωστόσο στο πρωτάθλημα, τα «σφυριά» μετρούν μία νίκη στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους και δύο στις τελευταίες 16.

Η έδρα της, δεν είναι το όπλο της, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία επτά ματς στο «Άπτον Παρκ».

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Χαμ:

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Κέβιν Νόλαν μετά την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Στη βασική ενδεκάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Τζέιμς Τόμκινς, παρά το γεγονός ότι κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό.

Άρσεναλ:

Την τελευταία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας που του είχαν επιβληθεί εκτίει ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχές του Λοράν Κοσιελνί, μετά την απουσία του στο ματς με την Τσέλσι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ (4-1-4-1): Άντριαν – Ντεμέλ, Κόλινς, Τόμκινς, ΜακΚάρτνεϊ – Νομπλ – Τέιλορ, Νόλαν, Ντιαμέ, Τζάρβις – Μαϊγκά

Άρσεναλ (4-2-3-1): Σέζνι – Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκίμπς – Αρτέτα, Ράμσεϊ – Γουόλκοτ, Καθόρλα, Εζίλ – Ζιρού