Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Την άμεση ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Boxing Day, αναζητά η Άστον Βίλα, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.



Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Το σύνολο του Πολ Λάμπερτ έχει υποστεί τρεις σερί ήττες κόντρα σε Στόουκ, Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με 19 βαθμούς σε 17 αγώνες, φαίνεται πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και στο σκοράρισμα, αφού στα τελευταία της πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά και να κερδίσει τέσσερις βαθμούς από τους συνολικά 15 που θα μπορούσε να είχε πάρει σε εκείνο το διάστημα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κρίσταλ Πάλας προσπαθεί να «αναπνεύσει», με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο να κάνει ότι μπορεί για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την ομάδα του.

Οι εκτός έδρας επιδόσεις των «αετών» ωστόσο δεν είναι με το μέρος τους, αφού σε εννέα εξορμήσεις μακριά από το «σπίτι» της έχει οχτώ ήττες και μόλις μία νίκη.

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:

Στην πατρίδα του, το Βέλγιο βρίσκεται ο Κριστιάν Μπεντεκέ για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για το πρόβλημα που έχει σε πόδι και προσαγωγό και όπως γίνεται κατανοητό θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Απών λόγω τραυματισμού θα είναι και ο Ρον Φλάαρ, ενώ τιμωρημένος για το ματς με τους «αετούς» είναι ο Άσλεϊ Γουέστγουντ. Στον αντίποδα, η Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ επιστρέφει μετά την τιμωρία του.

Κρίσταλ Πάλας:

Ο στράικερ της ομάδας, Μαρουάν Σαμάκ συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος με ποινή μίας αγωνιστικής την οποία και θα εκτίσει στον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα.

Καγκίσο Ντιγκατσόι και Στιούαρτ Ο'Κίφι θα μείνουν εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω μυικών τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λούνα – Άλμπριτον, Ελ Αχμαντί, Ντελφ – Βάιμαν, Κόζακ, Αγκμπονλαχόρ

Κρίσταλ Πάλας (4-4-1-1): Σπερόνι – Παρ, Γκάμπιντον, Ντελανέι, Γουάρντ – Μπολασιέ, Τζέντινακ, Κεμπέ, Πάντσεον – Μπάναν – Ζερόμ