Νόριτς – Φούλαμ (preview)

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει η Φούλαμ, η οποία αντιμετωπίζει την σαφώς υπολογίσιμη Νόριτς, στο «Κρέιβεν Κότατζ» για την Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ.



Νόριτς – Φούλαμ (preview)

Οι «κότατζερς» έχουν ηττηθεί στα εννέα από τα τελευταία 10 παιχνίδια τους, ωστόσο με τον Ρενέ Μόλενστιν στον πάγκο, η αγωνιστική τους εικόνα έχει βελτιωθεί κατά πολύ.

Όσο περνάει ο καιρός, η θηλιά για τη Φούλαμ «σφίγγει» όλο και περισσότερο και όπως γίνεται αντιληπτό, οι Λονδρέζοι δεν έχουν περιθώρια απώλειας περισσότερων βαθμών, ειδικά μέσα στην έδρα τους.

Στην αντίπερα όχθη, η Νόριτς βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία μετά τις Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας, έχοντας δεχτεί 29 γκολ.

Τα «καναρίνια» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στη Φούλαμ από το μακρινό 1986, θέλοντας παράλληλα να επεκτείνουν το αήττητο σερί που τρέχουν, στα τέσσερα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει την Boxing Day, η Νόριτς δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει.

Αγωνιστικά νέα:

Νόριτς:

Μετά το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, ο μέσος της Νόριτς, Τζόνι Χάουσον αναμένεται να είναι απών και στην αναμέτρηση κόντρα στη Φούλαμ, λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη.

Αντιθέτως, στη διάθεση του Κρις Χιούτον θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Ράσελ Μάρτιν και Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ.

Φούλαμ:

Αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Νόριτς είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα για τον Ρενέ Μόλενστιν στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, με τους Μπρεντ Χάνγκελαντ και Φελίπε Σεντέρος να απουσιάζουν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς (4-4-2): Ράντι – Γουαιτέικερ, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον – Σνόντγκρας, Τζόνσον, Φερ, Ρέντμοντ – Χούπερ, Φαν Βολφσβίνγκελ

Φούλαμ (4-4-1-1): Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Χιούζ, Αμορεμπιέτα, Ρίισε – Κατσάνικλιτς, Πάρκερ, Σίντγουελ, Καραγκούνης – Ντεγιαγκά – Μπεντ