Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να φτάσει τις 10 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες της θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται στο Etihad την Κρίσταλ Πάλας. Από σπουδαίο διπλό επί της Αστον Βίλα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.



Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Εκμεταλλεύτηκε μια ακόμη φορά την έδρα της και επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 2-1. Η Σίτι τα βρήκε σκούρα απέναντι στους «κόκκινους» και γλίτωσε την ισοπαλία από τη μη υπόδειξη του πέναλτι στον Σουάρες στο 88ο λεπτό ενώ η γενικότερη παρουσία της δεν ήταν το ίδιο καλή όσο στα προηγούμενα ντέρμπι με Αρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας, βγήκε για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβιβασμού με το διπλό επί της Άστον Βίλα. Ο Τόνι Πιούλις έχει αλλάξει εντελώς την αγωνιστική ταυτότητα των «αετών», οι οποίοι αγωνίζονται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Αγωνιστικά νεά:

Παραμένει εκτός δράσης ο Αγουέρο ενώ αμφίβολοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Νεγρέδο και Ντεμικέλις με τον Πελεγκρίνι να δείχνει διατεθειμένος να κάνει αρκετές αλλαγές στην βασική του 11αδα.

Από την πλευρά της η Πάλας μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σαμάκ όμως είναι άγνωστο αν ο Πιούλις θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του βασικού αμυντικού Ντικατσόι.

Πιθανές Συνθέσεις:

Μαν.Σίτι: Χαρτ – Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί –Τουρέ, Φερναντίνιο  – Μίλνερ, Σίλβα, Νάβας – Τζέκο

Κ.Πάλας: Σπερόνι – Παρ, Ντιλέινι, Γκάμπιντον, Μαριάπα – Γουόρντ, Γιέντινακ – Μπολάσι, Μπάνα, Πάντσεον - Σαμάκ