Κάρντιφ – Σάντερλαντ (preview)

Με τον Μάλκι Μακάι να αποτελεί παρελθόν από την Κάρντιφ και μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Έβερτον στην Boxing Day, η Σάντερλαντ θέλει να εκμεταλλευτεί το timing και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στα «bluebirds».



Κάρντιφ – Σάντερλαντ (preview)

Η Σάντερλαντ κατάφερε να πάρει κόντρα στην Έβερτον την πρώτη της νίκη εκτός έδρας από τον περασμένο Απρίλιο και παρά το γεγονός ότι παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, μετράει τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

Το σύνολο του Γκας Πογιέτ, με πνεύμα... αισιοδοξίας ταξιδεύει στο Κάρντιφ με στόχο φυσικά το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με τον... άγνωστο «Χ» στον πάγκο της, μετά την απομάκρυνση του Μάλκι Μακάι από την τεχνική της ηγεσία, η Κάρντιφ θα προσπαθήσει να «ζήσει» και με τη στήριξη του κόσμου της, να πάρει κάτι θετικό μέσα στο σπίτι της, κόντρα στη Σάντερλαντ.

Τα «bluebirds» έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μοιραία βρίσκονται στην 16η θέση της κατάταξης, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την προσεχή αντίπαλό της, Σάντερλαντ.

Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο στις συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις τους, οι «bluebirds» έχουν τρεις νίκες.

Αγωνιστικά νέα:

Κάρντιφ:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γκάρι Μεδέλ να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, αφού ξεπέρασε την ίωση που είχε και κλινικά είναι απολύτως υγιείς.

Στο αρχικό σχήμα είναι πιθανό να επιστρέψει ο Αντρέας Κορνίλιους, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον.

Απών λόγω τραυματισμού στο πόδι ο Κρέγκ Μπέλαμι.

Σάντερλαντ:

Χωρίς τις υπηρεσίες του Γουές Μπράουν ο οποίος εκτίει την ποινή των τριών αγωνιστικών θα παραταχθεί κόντρα στην Κάρντιφ η Σάντερλαντ.

Αμφίβολος είναι ο Τζον Ο'Σέι ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο και ίσως να μην είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Γνωστοί... απόντες οι Γουέστγουντ και Κουέλαρ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς σε ώμο και προσαγωγούς αντίστοιχα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κάρντιφ (4-4-2): Μάρσαλ – Θέοφιλ-Κατρίν, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ – Νουν, Ματς, Γκούναρσον, Γουίτινγχαμ – Κορνίλιους, Οντεμβίγκι

Σάντερλαντ (4-1-4-1): Μανόνε – Τσελούστκα, Ντιακιτέ, Ρομπέρζ, Μπάρντσλεϊ, - Κάτερμολ – Λάρσον, Κι, Τζόνσον, Μπορίνι – Τζακερίνι