Πρέμιερ Λιγκ – 19η αγωνιστική (preview)

Με έξι παιχνίδια ανοίγει η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να έχουν την... τιμητική τους, αφού η μεν Σίτι αγωνίζεται στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και η δε Γιουνάιτεντ κοντράρεται εκτός έδρας με τη Νόριτς.



Πρέμιερ Λιγκ – 19η αγωνιστική (preview)

Χαλ - Φούλαμ (preview)

Απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε, ωστόσο, αυτή την φορά η Χαλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να νικήσει την Φούλαμ, η οποία με τη σειρά της ναι μεν έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο προέρχεται από «τόνωση» βαθμολογική και ψυχολογική.

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Στο «Άπτον Παρκ», η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την πρώτη να ‘χει μια μόλις μια νίκη εδώ και 11 παιχνίδια(!) πρωταθλήματος, ενώ τη δεύτερη να εξίσου μία στα 12(!) τελευταία της!

Αστον Βίλα - Σουόνσι (preview)

Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Αστον Βίλα, η οποία καλείται να αντιδράσει και να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην Σουόνσι, η οποία δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς.

Κάρντιφ – Σάντερλαντ (preview)

Με τον Μάλκι Μακάι να αποτελεί παρελθόν από την Κάρντιφ και μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Έβερτον στην Boxing Day, η Σάντερλαντ θέλει να εκμεταλλευτεί το timing και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στα «bluebirds».

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Με το ηθικό... ακμαιότατο και τη διάθεση στα ύψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στους πέντε αγώνες, παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Νόριτς.

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να φτάσει τις 10 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες της θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται στο Etihad την Κρίσταλ Πάλας. Από σπουδαίο διπλό επί της Αστον Βίλα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.