Μπενίτεθ: «τα μάτια σου στην μπάλα, Τόρες»

Ο τεχνικός της Λίβεπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, θέλει ο Φερνάντο Τόρες να εστιάζει μόνο στο ποδόσφαιρο, ώστε να ξαναβρεί το ένστικτο του σκόρερ.



Μπενίτεθ: «τα μάτια σου στην μπάλα, Τόρες»

Ο προπονητής των κόκκινων ζητάει περισσότερη αυτοσυγκέντρωση από τον ποδοσφαιριστή του, ώστε με σωστή κατανομή των δυνάμεών του να επιτύχει το καλύτερο δυνατό για όλους. Δεν πρέπει άλλα πράγματα να του αποσπούν την προσοχή και προσπαθεί να το περάσει αυτό και στον Ισπανό επιθετικό.

«Ο Φερνάντο γνωρίζει πως πρέπει να συγκεντρωθεί λίγο περισσότερο», αναφέρει ο Μπενίτεθ. «Το συζητήσαμε και στο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Γιουνάιτεντ, και ξέρει πως αυτό θα βοηθήσει και την ομάδα, αλλά και τον ίδιο προσωπικά. Μπορεί να σκοράρει περισσότερα γκολ, αν εστιάσει την προσοχή του αποκλειστικά στο να παίζει ποδόσφαιρο στη διάρκεια του ματς.

Όλοι οι επιθετικοί, και ειδικότερα οι κορυφαίοι, μαρκάρονται κάπως πιο στενά από τους υπόλοιπους παίχτες και είναι κάτι το φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο να το ανέχεσαι αυτό σε κάθε αναμέτρηση. Οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πως νιώθουν κάποιοι παίχτες όπως ο Φερνάντο, που είναι αναγκασμένοι να δίνουν μάχη κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο για να ξεμαρκαριστούν. Έχει πάντως όλο το ταλέντο για να τα καταφέρει».