Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την προσπάθεια εισόδου στην τετράδα θέλει η Τότεναμ που στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.



Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Το 2014 ξεκίνησε εντυπωσιακά για τα «σπιρούνια» στο πρωτάθλημα, καθώς την πρώτη μέρα του χρόνου του έφυγαν με διπλό από το «Ολντ Τράφορντ». Και σήμερα ευελπιστούν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στα τρία παιχνίδια και να διατηρηθούν σε επαφή με την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Τότεναμ είχε φύγει νικήτρια χάρη σε ένα πέναλτι του Σολδάδο, ωστόσο έκτοτε έχει αλλάξει ένα βασικό πράγμα σε κάθε ομάδα. Οι προπονητές! Τότε ήταν Βίλας-Μπόας και Χάλογουεϊ, σήμερα θα είναι Σέργουντ και Πιούλις!

Οι νεοφώτιστοι αναμένεται να... σκυλιάσουν για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε δεν υπάρχουν περιθώρια για να επιλέξουν παιχνίδια που θα δώσουν περισσότερη προσοχή, αφού βρίσκονται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού με 17 βαθμούς. Οι «αετοί» πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», καθώς προέρχονται από διπλό επί της Γουέστ Μπρομ. «Σύμμαχός» τους και η παράδοση που έχουν στο «σπίτι» της Τότεναμ, όπου σε τέσσερα παιχνίδια σε επίπεδο Πρέμιερ παραμένουν αήττητοι με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

Στα αγωνιστικά, Ντεφό, Χόλτμπι, Τάουνσεντ και Σίγκουρτσον είναι καλά και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τους γηπεδούχους, αμφίβολος ειναι ο Λαμέλα, ενώ σίγουρα νοκ-άουτ οι Καμπούλ, Βερτόγχεν, Σάντρο, Παουλίνιο.

Στην αντίπερα... όχθη, πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Κάμερον Ζερόμ, ενώ δεν... υπάρχει πλέον ο Κέμπε που δόθηκε δανεικός στη Λιντς.

Πιθανές συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κίρικες, Ρόουζ, Λένον, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Τάουνσεντ, Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Μαριάπα, Ντιλένεϊ, Γκάμπιντον, Γουόρντ, Πάντσεον, Γέντινακ, Ντικγκατσόι, Μπολασί, Σαμάκ, Ζερόμ