Φούλαμ – Σάντερλαντ (preview)

Φούλαμ και Σάντερλαντ, δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι για την 21 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Φούλαμ – Σάντερλαντ (preview)

Με δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια, η Φούλαμ έχει καταφέρει να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας ωστόσο μόνο δύο βαθμούς διαφορά από αυτή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ρενέ Μόλενστιν ευελπιστεί με την προσθήκη του Κλιντ Ντέμπσεϊ, να δώσει περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα, κάτι φυσικά που θα αποφέρει και περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Σάντερλαντ, η οποία ωστόσο βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και ψάχνει τρόπο να «ανασάνει», απέχοντας τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η θετική αύρα ήρθε μεσοβδόμαδα, με τις «μαυρόγατες» να κερδίζουν με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Στις τάξεις της ομάδας, ευελπιστούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να είναι ο προάγγελος του δυναμικού «comeback» που θα κάνει στον δεύτερο γύρο.

Αγωνιστικά νέα:

Φούλαμ:

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς για το Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Φούλαμ παρατάχθηκε ουσιαστικά με τους αναπληρωματικούς, ο Ρενέ Μόλενστιν αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς ποδοσφαιριστές στο ματς με τη Σάντερλαντ.

Πάρκερ, Νταφ και Μπερμπάτοφ θα επιστρέψουν πιθανότατα στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανότητες να είναι στην αποστολή υπάρχουν για τους Στεκέλενμπουργκ και Μπριγκς. Απών θα είναι ο Μπρεντ Χάνγκελαντ λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Σάντερλαντ:

Στο αρχικό σχήμα της Σάντερλαντ για το παιχνίδι με τη Φούλαμ θα βρεθεί ο Στίβεν Φλέτσερ, παρά το χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα.

Στα πλάνα του Γκας Πογιέτ δεν θα βρίσκεται από δω και στο εξής ο Καμπράλ, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Τζένοα, την ώρα που ο Κέιρεν Γουέστγουντ παραμένει στα «πιτς» λόγω προβλήματος στον ώμο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-2-3-1): Στοκντέιλ – Ρίτερ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίισε – Σίντγουελ, Πάρκερ – Ρίτσαρντσον, Ντέμπσεϊ, Νταφ – Μπερμπάτοφ

Σάντερλαντ (4-4-2): Μανόνε – Μπάρντσλεϊ, Μπράουν, Ο'Σέι, Αλόνσο – Λάρσον, Κάτερμολ, Κι, Τζόνσον – Άλτιντορ, Μπορίνι