Άρσεναλ - Φούλαμ (preview)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, στη χειρότερη με απόσταση ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση, θα αναζητήσει η Άρσεναλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ.



Άρσεναλ - Φούλαμ (preview)

Οι... πληγωμένοι αγωνιστικά Λονδρέζοι θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων και να παραμείνουν σε θέση οδηγού, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Μπροστά στο κοινό του «Έμιρεϊτς», η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα επιχειρήσει να συνδυάσει ουσία και θέαμα, κάτι στο οποίο υστερεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Το κατά πόσο είναι δυνατό να συμβεί αυτό, με τόσους τραυματίες είναι άλλο θέμα... Σίγουρα, πάντως, δεν θα αγωνιστούν οι Μονρεάλ, Αρτέτα, Βερμάελεν, Ράμσεϊ, Μπέντνερ, Γουόλκοτ, Ντιαμπί και Σανόγκο.

Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις «δυνατές» απουσίες των «κανονιέρηδων», προσμένοντας σε θετικό αποτέλεσμα. Μετά την «4αρα» από τη Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική, οι παίκτες του Ρενέ Μόλενστιν βρίσκονται υπό πίεση, επομένως ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Έμιρεϊτς» φυσιολογικά θα επαναφέρει την ηρεμία και την απαραίτητη συγκέντρωση στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Μοναδικός απών θα είναι ο Γκριμπς.

Όσον αφορά την προιστορία, η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι. Εντός έδρας μετρά 32 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 7 ήττες.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Φλαμινί, Γκνάμπρι, Εζίλ, Καθόρλα, Ζιρού.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Φαμπιάνσκι, Βιβιανό, Τζένκινσον, Ροζίτσκι, Φρίμπονγκ, Παρκ, Τσάμπερλεϊν, Μιγιαίτσι, Άκπομ, Ποντόλσκι.

Φούλαμ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Χάγκελαντ, Σεντέρος, Ριίσε, Καραγκούνης, Πάρκερ, Σίντγουελ, Νταφ, Μπερμπάτοφ, Ντέμπσεϊ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Στοκντέιλ, Αμορεμπιέτα, Μπερν, Ρίτσαρντσον, Μπεντ, Κατσάνικλιτς, Χιουζ, Ντεγιάγκα, Τααράμπ, Κασάμι.