Μάντσεστερ Σίτι - Κάρντιφ (preview)

Την 12η νίκη σερί νίκη της στο «Etihad» και το... φράγμα των 100 γκολ μέσα στη σεζόν θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται την Κάρντιφ για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Μάντσεστερ Σίτι - Κάρντιφ (preview)

«Εκδίκηση» για την ήττα στον πρώτο γύρο στην Ουαλία θέλει να πάρει η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται στο... αφιλόξενο «Etihad» την Κάρντιφ! Οι «πολίτες» είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έχουν φτάσει τα 99 γκολ μέσα στη σεζόν, έχοντας ξεπεράσει όσα είχαν πέρσι(!), ενώ θέλουν να διευρύνουν το σερί νικών μέσα στο «σπίτι» τους στα 12 παιχνίδια!

Η ομάδα του Πελεγκρίνι βρίσκεται στο -1 από την Άρσεναλ και ελπίζει να της έρθει κάποιο «δώρο», εφόσον βέβαια αυτή κάνει το καθήκον της αρχικά. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Νιούκαστλ (2-0), ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως επέστρεψε στη δράση ο Κουν Αγούερο. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός είναι ευχάριστος... πονοκέφαλος να έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες όπως ο Αργεντινός, ο Νεγρέδο και ο Τζέκο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ επί Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η αποστολή τους; Κάτι παραπάνω από δύσκολη. Πλέον έχουν πέσει μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και φυσιολογικά αφού αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε σερί αγώνες στο πρωτάθλημα. Έστω κι αν έχουν αλλάξει πολλά από τον περασμένο Αύγουστο, οι Ουαλοί θέλουν να επαναλάβουν μια έκπληξη ανάλογη με εκείνη του καλοκαιριού που είχαν ρίξει στο... καναβάτσο τη Σίτι.

Πιθανώς ο Αγουέρο να επιστρέψει στην ενδεκάδα, τη τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Σίλβα, Τουρέ και Γιόβετιτς, αφού και οι τρεις έχουν κάποια μικρορποβλήματα τραυματισμών. Εκτός είναι σίγουρα οι Νασρί και Ρόντγουελ.

Από την άλλη, στην Κάρντιφ δεν υπολογίζονται ξανά οι Τέιλορ και Μουτς, ίσως δούμε μετά από καιρό βασικό τον Μπέλαμι, ενώ πιθανώς να κάνουν ντεμπούτο τα δύο νέα αποκτήματα, οι Έικρεμ και Ντέλι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κολάροφ – Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Μίλνερ – Αγουέρο, Νεγρέδο

Κάρντιφ (4-5-1): Μάρσαλ – Θέοφιλ-Κατρίν, Κόκερ, Χάτσον, Τζον – Νουν, Γουίτινγχαμ, Μεδέλ, Έικρεμ, Μπέλαμι – Κάμπελ