Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ (preview)

Να δώσει συνέχεια στην επιτυχία επί της Κάρντιφ και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την ουραγό τριάδα θέλει η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Μια Νιούκαστλ, που από την πλευρά της «καίγεται» για την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.



Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ (preview)
Την πρώτη της νίκη, μετά από έξι ματς με 5 ήττες και μόλις μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Γουέστ Χαμ. Το 2-0 στην Ουαλία επί της Κάρντιφ έβαλε τέλος στον. εφιάλτη της πεντάρας από τη Φόρεστ και της εξάρας από τη Σίτι σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ αντίστοιχα και έδωσε τη δυνατότητα στον Σαμ Άλαρνταϊς να νιώσει επιτέλους τη «γεύση» της ηρεμίας, μιας και η ομάδα του βγήκε (έστω και στην ισοβαθμία) από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Η Νιούκαστλ αντίθετα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι από τις 29/12. Οι «καρακάξες» έχουν υποστεί 4 σερί ήττες σε αυτό το διάστημα, με τελευταία το εντός έδρας 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι που τις άφησε στους 33 πόντους και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματιών Ντεμέλ και Ριντ, ενώ εκτός μάχης λόγω καρτών έχουν τεθεί και οι Νόλαν (τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του) και Τόμκινς.
 
Για τις "καρακάξες" οι Κολοτσίνι και Τέιλορ παραμένουν στα... πιτς, όπως και ο Ντεμπισί ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
 
Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Ο'Μπράιεν, Κόλινς, Τζόνσον, Ρατ, Νομπλ, Τέιλορ, Κόλισον, Ντάουνινγκ, Τζάρβις, Κ. Κόουλ.

Νιούκαστλ: Κρουλ, Σαντόν, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Εμπιβά, Τιοτέ, Ανίτα, Σισόκο, Γκουφράν, Καμπάιγ, Ρεμί.