Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον (preview)

Τώρα που βρήκε τα πατήματά της, ποιός την πιάνει! Η Σάντερλαντ παρουσιάζεται βελτιωμένη στις τελευταίες υποχρεώσεις της και, αντιμέτωπη με την αποπροσανατολισμένη- λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων - Σαουθάμπτον, θα επιχειρήσει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο - ανάσα.



Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον (preview)

Οι «μαυρόγατες» μετρούν τρεις νίκες, με καλές εμφανίσεις, στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και στόχος τους φυσικά είναι να διευρύνουν το σερί τους και ενόψει Σαουθάμπτον! Μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι οι Κουεγιάρ και Γουέστγουντ.

Από τη μεριά τους, οι «Άγιοι» συνεχίζουν τη δουλειά τους, προσπαθώντας να μείνουν- όσο μπορούν- ανεπηρέαστοι από τους διοικητικούς τριγμούς. Η παραίτηση του Κορντέζε από την προεδρία, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις με... ερωτηματικά του Ποκετίνο έχουν φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία θέλει μια «τονωτική ένεση» για να συνεχίσει την προσπάθειά της για έξοδο στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Σαουθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο στα παιχνίδια που διεξάγονται στο «Στάδιο του Φωτός». Συνολικά μετρούν 16 διπλά, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Πιθανές συνθέσεις:

Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Μπράουν, Ο' Σι, Αλόνσο, Τζόνσον, Κάτερμολ, Κόλμπακ, Μπορίνι, Κι, Φλέτσερ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Πίκφορντ, Ντοσένα, Ρομπέρζ, Ντιακιτέ, Γκάρντνερ, Καμπράλ, Τζι, Μαυρίας, Σέλουτσκα, Τζιακερίνι, Άλτιντορ, Λάρσον.

Σαουθάμπτον: Μπόρουτς, Κλάιν, Λόβρεν, Φοντέ, Σο, Κορκ, Σνάιντερλιν, Λαλάνα, Γουόρντ, Ροντρίγκες, Λάμπερτ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Κ. Ντέιβις, Καζανίγκα, Τσάμπερς, Χόιφελντ, Γιοσίντα, Φοξ, Στέφενς, Ντο Πράδο, Λι, Σ. Ντέιβις, Γκάλαγκερ, Ραμίρες, Ίσγκροουβ.