Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ (preview)

Τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας αναζητά η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Στόουκ, με τον Τόνι Πιούλις να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην, που και αυτή με τη σειρά της ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή στα «τρίποντα».



Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ (preview)

Οι «αετοί» του Λονδίνου δεν τα κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Τότεναμ. Το 2-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τους άφησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (στο -1 πάντως από την 17η Γουέστ Χαμ) και μακριά από τις νίκες για τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πότερς» προέρχονται από τη «βαριά» ήττα με σκορ 3-5 από τη Λίβερπουλ, ένα αποτέλεσμα που τους διατήρησε στους 22 πόντους και μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Τόνι Πιούλις ετοιμάζει την Πάλας για την αναμέτρηση με την. πρώην του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντιγκατσόι και Τόμας που είναι τρραυματίες, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς ο Κάμερον Ζερόμ που αγωνίζεται στους γηπεδούχους ως δανεικός από τη Στόουκ. Ερωτηματικό η συμμετοχή του Μπολάσι, μακροχρόνιες οι απουσίες των Χαρτ, Μάρεϊ και ΜακΚάρθι.

Στην αντίπερα όχθη ο Μαρκ Χιουζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπέγκοβιτς, Χουτ, Γουίλκινσον και Εθέρινγκτον, ενώ τιμωρήθηκε από την ομάδα και αποκλείστηκε από την αποστολή ο Κένιου Τζόουνς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-4-2): Σπερόνι – Γουάρντ, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Παρ – Γουίλιαμς, Τζέντινακ, Γκεντιουρά, Πάντσεον – Ζερόμ, Σαμάκ

Στόουκ (4-5-1): Μπάτλαντ – Κάμερον, Γουίλσον, Σόουκρος, Πίτερς – Γουίλαν, Ενζόνζι – Ασαϊντί, Άνταμ, Γουόλτερς – Κράουτς