Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (preview)

Σε τροχιά... τετράδας θέλει να μείνει η Λίβερπουλ, η οποία ούτε που θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα, μέσα στο «Άνφιλντ», για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (preview)

Έχοντας κερδίσει τα επτά τελευταία της παιχνίδια μέσα στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θέλει να τα κάνει οχτώ κόντρα στην Άστον Βίλα και να διατηρήσει ή ακόμα και να μειώσει τη διαφορά των έξι βαθμών που έχει από την κορυφή.

Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έχει πάρει 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, ενώ στο συγκεκριμένο διάστημα έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Άστον Βίλα βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, από τη στιγμή που έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη μόνο σε ένα από τα τελευταία της επτά παιχνίδια.

Η μόνη... παρηγοριά για τους «χωριάτες» είναι το θετικό ρεκόρ που «τρέχουν» στην έδρα της Λίβερπουλ, έχοντας δύο νίκες στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις τους.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ για το ματς με την Άστον Βίλα αναμένεται να επιστρέψει ο Ντάνιελ Στάριτζ, μετά τη συμμετοχή και το γκολ που πέτυχε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Στόουκ πριν μια εβδομάδα.

Επιστροφή στη δράση και για τους Τζο Άλεν και Μαμαντού Σακό, οι οποίοι έχασαν τρία παιχνίδια έκαστος λόγω τραυματισμών.

Απόντες οι Τζον Φλάναγκαν, Χοσέ Ενρίκε και Ντάνιελ Άγκερ.

Άστον Βίλα:

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Γκραντ Χολτ να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άστον Βίλα, μετά την ολοκλήρωσή του δανεισμού του από τη Γουίγκαν.

Μοναδική απουσία για τον Πολ Λάμπερτ ο Νέιθαν Μπέικερ, ο οποίος υπέστη διάσειση στο παιχνίδι με την Άρσεναλ την περασμένη Δευτέρα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτέλ, Σακό, Σισοκό – Τζέραρντ, Λούκας, Χέντερσον – Κουτίνιο, Σουάρες, Στάριτζ

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Λούνα – Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ, Ντελφ – Βάιμαν, Μπεντεκέ, Χολτ