Νόριτς – Χαλ (preview)

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει τόσο η Νόριτς, όσο και η Χαλ, οι οποίες αναζητούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.  



Νόριτς – Χαλ (preview)

Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια βρίσκεται η Νόριτς, η οποία μοιραία βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα «καναρίνια» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ στα τελευταία πέντε τους ματς, με τον Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ να έχει επιχειρήσει μόλις τέσσερα σουτ στις τελευταίες 12 εμφανίσεις του!

Στον αντίποδα, η Χαλ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της και βρίσκεται στη 10η θέση, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι «τίγρεις» ενίσχυσαν κατά πολύ την επιθετική τους γραμμή με την απόκτηση των Γέλαβιτς και Λονγκ και πλέον είναι στο χέρι των δύο να κάνουν το καθήκον τους.

Αγωνιστικά νέα:

Νόριτς:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νόριτς, Γιόνας Γκουτιέρεζ, θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για την αναμέτρηση με τη Χαλ, ο Κρις Χιούτον.

Εκτός από τον Γκουτιέρεζ, ο έμπειρος τεχνικός θα υπολογίζει στις υπηρεσίες και των Τετέι και Πίλκινγκτον, οι οποίοι ξεπέρασαν τους μακροχρόνιους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Τέρνερ, Χάουσον και Μπένετ θα παραμείνουν στα «πιτς» με ποικίλα προβλήματα τραυματισμών.

Χαλ:

Με δύο νέους παίκτες στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει η Χαλ τη Νόριτς στο «KC Stadium». Γέλαβιτς και Λονγκ αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Απών θα είναι ο Σονέ Αλουκό ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, όπως και ο Ρόμπι Μπράντι με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Μακροχρόνια απουσία αυτή του Τζο Ντάτζεον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς (4-5-1): Ράντι – Γουαϊτέικερ, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Όλσον – Ρέντμοντ, Φερ, Τζόνσον, Γκουτιέρεζ, Σνόντγκρας – Χούπερ

Χαλ (5-3-1-1): ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Μπρους, Ντέιβις, Τσέστερ, Φιγκερόα – Χάντλστοουν, Μέιλερ – Κόρεν – Γέλαβιτς.