Πιέζει τον εαυτό του ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εξαντλεί τις πιθανότητές του για συμμετοχή στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σάντερλαντ, το βράδυ της Τετάρτης! Προπονήθηκε δύο φορές τη Δευτέρα και περιμένει σήμερα να δε αν θα αισθανθεί ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, για να μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μόγιες.   



Πιέζει τον εαυτό του ο Ρούνεϊ

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απουσιάζει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για διάστημα που έχει φτάσει πλέον τους δύο μήνες.

Προσπαθεί να… απελευθερωθεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στην Αίγυπτο ώστε να προπονηθεί σε πιο ζεστό κλίμα, με σκοπό να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Τη Δευτέρα, πάντως, βρέθηκε στο «Κάρινγκτον» τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα και προπονήθηκε με μεγάλη ένταση, σε μια προσπάθεια να πιέσει και λίγο τον εαυτό του για να δει αν τελικά μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα πλάνα του Μόγιες.

Στόχος του Ρούνεϊ, είναι να δηλώσει «παρών» για τον δύσκολο επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σάντερλαντ, το βράδυ της Τετάρτης στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Αν αισθανθεί πάλι πόνο, τότε μάλλον θα πάρει κι άλλη αναβολή η επιστροφή του στη δράση…