Ο Ετό «ντύθηκε» Μιλά (video/pics)

Κάποτε ο Σάμουελ Ετό περίμενε τον Ρότζερ Μιλά για ένα… ζευγάρι κάλτσες και ένα χαμόγελο. Με τα χρόνια να έχουν περάσει και τον ίδιο να έχει κάνει σπουδαία πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Καμερουνέζος έδωσε χαρά σε έναν μικρό θαυμαστή του περνώντας αρκετή ώρα μαζί του, παίζοντας μπάλα και χαρίζοντάς του μια υπογεγραμμένη μπλούζα και μία μπάλα.



Ο Ετό «ντύθηκε» Μιλά (video/pics)

Στα οκτώ του χρόνια, ο Σάμουελ Ετό… καραδοκούσε έξω από το εθνικό στάδιο του Καμερούν για να δει το είδωλό του, Ρότζερ Μιλά, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα περίμενε 16 ολόκληρες ώρες για να πάρει ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα χαμόγελο από τον πρώην ποδοσφαιρικό σταρ της χώρας.

«Η αναμονή ήταν μεγάλη αλλά τον είδα και ήμουν το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο. Ήταν ο ήρωάς μου. Όχι μόνο γι’ αυτά που έκανε για το Καμερούν. Χάρη σε αυτόν όλοι μας είχαμε όνειρα να γίνουμε ποδοσφαιριστές.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι Αφρικανοί κατάλαβαν πως οι χώρες της ηπείρου μπορούν να βγάλουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν ξέρω εάν ο κόσμος με βλέπει όπως έβλεπα εγώ τον Ρότζερ Μιλά. Εάν το κάνουν, τότε θέλω να τους υπενθυμίζω πως όλα είναι δυνατά» σχολίασε σχετικά ο στράικερ της Τσέλσι.

Για τον Νέιθαν Τόμας ο Ετό είναι κάτι σαν τον Ρότζερ Μιλά.

Μπορεί να μην είναι οπαδός της Τσέλσι, ωστόσο ο 10χρονος από το Χέρτφορντσαϊρ (που πάσχει από χρόνια ασθένεια) βρέθηκε στο προπονητικό των «μπλε», χάρη στο Make a Wish, για να συναντήσει το ίνδαλμά του, να συνομιλήσει μαζί του, να παίξουν ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρει τα… δώρα του Καμερουνέζου.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ειδικά όταν ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο γεμάτα συναισθήματα.