Έβερτον - Άστον Βίλα (preview)

Ανασύνταξη εδώ και τώρα! Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις της Έβερτον μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Λίβερπουλ. Τα «ζαχαρωτά» υποδέχονται την Άστον Βίλα και στοχεύουν μοναχά στη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από τις ευρωπαϊκές θέσεις.



Έβερτον - Άστον Βίλα (preview)

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει επίγνωση της σημασίας της σημερινής αναμέτρησης, ειδικά μετά το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στο «Άνφιλντ» (4-0) και αισιοδοξεί πως, παρά τις απουσίες που και πάλι είναι πολλές, οι ποδοσφαιριστές του θα δείξουν τον απαιτούμενο χαρακτήρα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Εκτός μάχης θα μείνουν για ακόμη ένα παιχνίδι οι Ντιστέν, Κόουλμαν, Λουκάκου, Ντεουλοφέου και Οβιέδο, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Κονέ και Γκίμπσον.

Από τη μεριά της, η Βίλα- με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό 4-3 υπέρ της Γουέστ Μπρομ- θα μεταβεί στο «Γκούντισον Παρκ» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αυτή τη στιγμή, οι «χωριάτες» βρίσκονται μόνοι στην 10η θέση, όμως απέχουν μόλις οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Κόζακ, Οκόρε, Αγκμπονλαχόρ και Ενζόγκμπια δεν θα μεταβούν στο Λίβερπουλ.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Έβερτον φαίνεται πως δυσκολεύεται σημαντικά κόντρα στη Βίλα, ακόμα και στην έδρα της. Και αυτό διότι μετρά 59 νίκες, 49 ισοπαλίες και 64 ήττες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ – Στόουνς, Αλκαράθ, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Μιραλάς, ΜακΚάρθι, Πιενάαρ – Μπάρκλεϊ – Τραορέ

Άστον Βίλα: Γκουζάν – Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπερτράντ – Ελ Αχμαντί, Ντελφ, Γουέστγουντ – Βάιμαν, Μπακούνα, Μπεντεκέ.