Γουέστ Χαμ - Σουόνσι (preview)

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, αλλά και τη νίκη να μοιάζει μονόδρομος στο σημερινό ματς, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη πάντα επικίνδυνη Σουόνσι.



Γουέστ Χαμ - Σουόνσι (preview)

Ο Σαμ Αλαρντάις έχει επίγνωση της αναγκαιότητας της κατάκτησης των τριών βαθμών, μια και η ομάδα του παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη! Άπαντες θέλουν να δώσουν τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη, αφενός για να επαναφέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια και αφετέρου για να ξεκολλήσουν (εφόσον τα άλλα αποτελέσματα τους ευνοήσουν) από τις τελευταίες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο κόουτς των «σφυριών» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τζο Κόουλ, Ντιαμέ και Ο' Μπράιεν, ενώ δεν αποκλείεται να καλέσει για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Αρμέρο!

Από τη μεριά της, η Σουόνσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική (2-0 τη Φούλαμ) και θα αναζητήσει φυσικά την παραμονή της στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Μίκαελ Λάουντρουπ πιστεύει, όπως άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου, στις δυνατότητες της ομάδας του, αν και γνωρίζει ότι θέλει ακόμα δουλειά στα εκτός έδρας! 

Ενδεικτικό της αδυναμίας των «κύκνων» να νικήσουν μακριά από την Ουαλία, το γεγονός ότι το τελευταίο διπλό τους χρονολογείται από τις 23 Νοεμβρίου κόντρα στη Φούλαμ... Βορμ, Μίτσου και Μονκ παραμένουν εκτός δράσης!

Οσον αφορά την προϊστορία, η Γουέστ Χαμ έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Άντριαν – Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, ΜακΚάρτνεϊ – Νόλαν, Νομπλ, Νοτσερίνο – Γιάρβις, Ντάουνινγκ – Κάρολ

Σουόνσι: Τρέμελ – Ράνχελ, Τσίκο Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Μπράιτον, Σέλβι – Ερνάντες, Ντε Γκούζμαν, Ράουτλετζ - Μπονί