Φούλαμ - Σαουθάμπτον (preview)

Η Φούλαμ υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία την Σαουθάμπτον για την 24η αγωνιστική, αφού το μεταγραφικό παζάρι έκλεισε με θετικό πρόσημο όσον αφορά τα αγωνιστικά, και με έναν μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα της δώσει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια. Εκτός ο Κώστας Μήτρογλου για λόγους γραφειοκρατίας.



Φούλαμ - Σαουθάμπτον (preview)

Μπορεί το ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα της Φούλαμ να πάρει παράταση για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι «κότατζερς» δεν μπορούν να περιμένουν τον… κούκο για να φέρει την άνοιξη.

Το σύνολο του Ρενέ Μόλενστιν υποδέχεται την Σαουθάμπτον με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα αποτελέσει απαρχή για μια ανοδική πορεία.

Όσον αφορά τους «Αγίους», η ψυχολογία θα μπορούσε να βρίσκεται στο ζενίθ, αλλά η ισοπαλία κόντρα στην Άρσεναλ μεσοβδόμαδα τους αφήνει μάλλον πικρή γεύση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο, σε μια έδρα μάλιστα που τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει φανεί πως σχεδόν κάθε αντίπαλος μπορεί να χαμογελάσει.

Αγωνιστικά νέα:

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, που δεν πρόλαβε να δηλωθεί, αλλά και χωρίς τον Γουίλιαμ Κβιστ που δεν βρίσκεται στα απαραίτητα επίπεδα φυσικής κατάστασης θα αγωνιστεί η Φούλαμ, τη στιγμή που οι Γιον Άρνε Ρίισε και Φερνάντο Αμορεμπιέτα είναι αμφίβολοι. Κανονικά αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Λιούις Χόλτμπι.

Από την άλλη πλευρά, προβλήματα για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν υπάρχουν, εκτός των γνωστών των Λόβρεν και Ραμίρες, με τους Ρίκι Λάμπερτ και Βίκτορ Γουανιάμα να επιστρέφουν στη δράση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα από τον πάγκο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ: Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Χάγκελαντ, Μπερν, Ρίτσαρντσον – Σίντγουελ, Πάρκερ, Ντεγιάγκα, Χόλτμπι, Κατσάνικλιτς, Μπεντ

Σαουθάμπτον: Μπόρουτς – Τσέιμπερς, Φόντε, Γιοσίντα, Σο – Σ. Ντέιβις, Κορκ, Σνιντερλά, Ροντρίγκες, Λαλάνα – Γκάλαγκερ