Κάρντιφ - Νόριτς (preview)

Τα περιθώρια για την Κάρντιφ έχουν στενέψει επικίνδυνα και μοιραία η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τους Ουαλούς.



Κάρντιφ - Νόριτς (preview)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αγνοούν και οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία επτά παιχνίδια! Μοιραία, η Κάρντιφ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και άπαντες γνωρίζουν πως τα πράγματα θα «μπλεχτούν» περισσότερο εάν χαθούν και άλλοι βαθμοί στο σημερινό ματς. Ο Νορβηγός προπονητής ευελπιστεί σε αγωνιστική ανάκαμψη, κάτι στο οποίο αναμένεται να συμβάλλουν και οι μόλις χθες αποκτηθέντες, Ζαχά και Φάμπιο. Εκτός αποστολής βρίσκεται μόνο ο Τέιλορ.

Στον αντίποδα, τα «καναρίνια» μάζεψαν ακόμη ένα βαθμό την περασμένη αγωνιστική (0-0 με Νιούκαστλ) και προσμένουν σε καλύτερη συνέχεια ενόψει του σημερινού αγώνα. Η 11ηθέση ναι μεν δεν προβληματίζει τους φιλοξενούμενους, ούτε όμως προεξοφλεί ότι η υπόθεση παραμονή θα είναι εύκολη υπόθεση. Τέρνερ, Χόουσον και Μπένετ θα απουσιάσουν από τον σημερινό αγώνα.

Αν λάβουμε υπ'οψη την προϊστορία, τότε τον πρώτο λόγο έχει η Νόριτς, η οποία έχει φύγει 6 φορές με το διπλό από την Ουαλία, έχει ηττηθεί άλλες 4, ενώ έχουν καταγραφεί και 3 ισοπαλίες.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Κάρντιφ: Μάρσαλ, Φάμπιο, Κόκερ, Τέρνερ, Τζον, Ζαχά, Ματς, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Νόουαν, Κάμπελ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Λιούις, Κιμ, Έικριεμ, Γκούναρσον, Ντέλι, Μπεργκέτ, Τζόουνς, Μπέλαμι, Καθριν, Τέιλορ, Κόουι, Κόνολι, Σμιλ.

Νόριτς: Ρούντι, Μάρτιν, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Γκουτιέρεζ, Τζόνσον, Φερ, Σνόντγκρας, Χούπερ, Φαν Βόλφσφίνκελ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Μπαν, Νας, Γουίτακερ, Γκαρίδο, Μπέτσιο, Τζέικομπ Μέρφι, Τζος Μέρφι, Χούλαχαν, Ελμάντερ, Πίλκινγκτον, Ρέντμοντ, Τέτεϊ.