Χαλ – Τότεναμ (preview)

Ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών θέλει να βάλει η Χαλ κόντρα στην Τότεναμ στο «KC Stadium», με τα «σπιρούνια» να θέλουν με τη σειρά τους να «ξεσπάσουν» μετά την βαριά ήττα με 5-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.



Χαλ – Τότεναμ (preview)

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες πάνε πολλές για τη Χαλ, η οποία αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως η Τότεναμ.

Το σύνολο του Στιβ Μπρους έχει πάρει τη νίκη μόλις σε ένα από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις της και βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τότεναμ από την άλλη, θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα με 5-1 από την Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας την αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη.

Οι δύο σύλλογοι έχουν συναντηθεί δύο φορές τη φετινή σεζόν, με τα «σπιρούνια» να έχουν ισάριθμες νίκες. Η Χαλ μάλιστα έχει να νικήσει εντός έδρας την Τότεναμ από το 1977, σε ένα παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Ο Στιβ Χάρπερ αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της Χαλ μετά την αποβολή του Άλαν ΜακΓκρέγκορ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Μπράντι και Φιγκερόα αναμένεται να επιστρέψουν στην δράση μετά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, σε αντίθεση με τον Σονέ Αλουκό, ο οποίος θα παραμείνει στα «πιτς».

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των «τίγρεων» θα κάνουν όπως φαίνεται οι Σέιν Λονγκ και Νίκιτσα Γέλαβιτς.

Τότεναμ:

Τους Παουλίνιο και Βερτόνγκεν ευελπιστεί πως θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη Χαλ ο Τιμ Σέργουντ.

Απόντες θα είναι οι Άντρος Τάουνσεντ και Έρικ Λαμέλα με προβλήματα σε δικέφαλο και προσαγωγό αντίστοιχα. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Γιούνες Καμπούλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (5-3-2): Χάρπερ – Ελμοχαμαντί, Μπρους, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Φιγκερόα – Χάντλστοουν, Μέιλερ, Κόρεν – Λονγκ, Γέλαβιτς

Τότεναμ (4-4-2): Γιορίς – Γουόκερ, Ντόουσον, Κίρικες, Ρόουζ – Έρικσεν, Μπενταλέμπ, Καπουέ, Λένον – Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο